Saçlarda En Yeni Trend Perçem

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Saçlarda En Yeni Trend Perçem
saçta perçem modeli saçta perçem modelleri yuvarlak yüze uzun saça modelleri uzun
Meleklerim bu sezonun saç modası perçemler. Siz de saçınızı perçem kestirmek istiyorsanız ama karar veremiyorsanız ünlülerin saç stillerine ve perçem kullanımıyla ilgili püf noktalarına buradan ulaşabilirsiniz:)

Klasik
Liv Tyler’ınki gibi kaşların üzerine düşen yumuşak hatlı, kalın perçemler; oval yüzleri daha uzun gösterir ve dikkatleri tümüyle gözlere çeker.

livtyler-7464.jpg

İşe yarar
Açılı kesilmiş perçemler, alnı daha uzun gösterir, böylelikle yuvarlak bir yüzün daha oval görünmesini sağlar. Christina Ricci de bunun farkında ki, bu modelden vazgeçemiyor.

christina_ricci-8067.jpg

Yapma!
Bu perçem modelini denemeyi düşünmeyin bile! Çünkü kısa perçemler, hiçbir yüz şekline yakışmaz. Keşke biri bunu Rosario Dawson’a söylese…

rosario-dawson-8144.jpg

Havanız değişsin
Perçemlerinizi hep önünüze bırakmaktan sıkıldınız mı? O zaman perçemlerinizle yeni bir tarz denemeye ne dersiniz? Yanıtınız ‘evet’se; onları Jamie- Lynn Sigler gibi toplayın ve bükerek kulağınızın üst kısmında sabitleyin. Üzerine hafif formüllü bir sprey uygulayarak saçınıza son şeklini verin. Pratik olduğu kadar gözalıcı saçlara sahip olacaksınız.

jymee-4489.jpg

 
Cevap: Saçlarda En Yeni Trend Perçem

güzelmiş:D:D:D yakışana tavisye diyorum ama herkese yakışmaz perçem bazıalrını cadı gibi gösteriyo:D:D
paylaşımın için teşekkürler:)
 
Geri
Üst