Ben İkizler Sevgilim Oğlak

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Ben İkizler Sevgilim Oğlak
Oğlak çok çalışkandır, belki de onun güçlü hırsı sizi kendine çekmiştir. Oğlak sevgiliniz henüz yükselmektedir ya da çoktan en tepeye çıkmış olabilir. Bu sizi yanıltmasın o her zaman en önde olmak ister. Siz de hırslı olduğunuz için onun işteki hırsı size yabancı gelmeyecektir. Siz, sosyal hayatınıza daha fazla önem verirsiniz. Oğlak ise iş hayatında yükselmesine yardımcı olacağı için sosyal olmak ister.

Oğlak insanı snobtur, burnu havadadır, İkizler her seviyeden insanla ilişki kurar ve her zaman demokratiktir. Oğlak ise sadece seçkin insanlarla bir araya gelmek ister. Oğlak burcuna bu konuda hak vermeseniz de değişken nitelik taşıdığınız için esneksinizdir ve bu durumu fazla büyütmezsiniz.

Çalışkan, işkolik Oğlak kazandığı parayı evine yatırır ve biriktirir. Siz ise hayatı anlık yaşarsınız, banka hesabı, hisse senedi gibi işlerle ilgilenmezsiniz. Oğlak bu konularda beceriklidir, onu dinlerseniz sizde para sahibi olabilirsiniz.

Oğlak tutucu ve gelenekçidir, siz ise geleceğe dönük yaşarsınız. Birbirinizin bakış açılarını anlayabilirseniz bu farklılığın ikinize de faydası dokunabilir. Siyasi konularda da görüşleriniz farklı olduğu için sık sık tartışsanız da barışmalarınız zevkli olacaktır.

Oğlak yatakta duyarlı, sevecen ve sıcaktır. Sizden daha derindir. İşten başını kaldırabildiği zaman tutkulu bir aşık olur ve bütün gününü sizinle yatakta geçirebilir. Günlük sorumluluklarından kurtulduğu zaman kendini tamamen size verebilir.

Oğlak size finansal açıdan güvenli, gidilecek ve gezilecek yerler açısından zengin bir hayat verir. Onun çok çalışmasından şikayetçi olmayın ve olduğu gibi kabul edin. Bu sayede sevdiğiniz eğlenceli hayata kavuştuğunuzu unutmayın. Onunla birlikte bir sürü başarılı insan tanıyacaksınız. Oğlak aileye düşkün olduğu halde fazla çalışmaktan çocuklarına yeterli zamanı ayıramayabilir. İş her zaman ağır basacaktır.

Sevgili İkizler eğer Oğlak burcunun olumsuz yönleri ile başa çıkabiliyorsanız onunla evlenin sizi hayal kırıklığına uğratmayacaktır.
 
Cevap: Ben İkizler Sevgilim Oğlak

başa cıkmaya calısıyorummmmmm off kiii ne offff bazenn daral geliyorr....
 
Geri
Üst