Erkekler ILK asklarini unuturlarmi...???

»| HeRCai |«

Aktif Üye
Üye
Erkekler ILK asklarini unuturlarmi...???
erkekler unuturmu erkekler ilk aşklarını unuturmu erkeğin ilk aşkı bir erkeğin aşkı seven erkek
Merhaba melekler, beni uzun zamandir ilgilendiren ama bir türlü bir sonuca varamadigim bir konudur bu... Sizce erkekler ilk asklarina nasil bakiyorlar??
Yani ASLA unutulmazlik midir söz konusu? :S

Ya yanlis forumdaysam, size zahmet dogrusuna tasiyin ltf :utan:
 
Cevap: Erkekler ILK asklarini unuturlarmi...???

unutmazlar biz bayanlar unutmuyosak onlarda unutmaz hem buna insanlar diyelim bayan ve bay ayrımı bence yanlış olur onlarda unutmazlar bence
 
Cevap: Erkekler ILK asklarini unuturlarmi...???

Bence de kimse ilk aşkını unutmaz... unutmaz ama okadarda umursncak bir sey oldugunu sanmıyorum çünkü herkes herşeye zamanla alıştıgı giibi bazı şeylerde geçmişte kalmışmış... İlişkileri yani geçmiş ilişkileri kurcalamak pek iyi değildirr... bence insan her zaman ielriye bakmalı asla geriye donmeli.. ne kendi hayatında nede basklarının hayatındaa.. <Hep geleceğe bakmak lazım mutlu ve sağlıklı yaşam için...
 
Cevap: Erkekler ILK asklarini unuturlarmi...???

Bence ilk aşklar unutulmaz.. Ama unutulmadığı için de o an birlikte oldukları kişiyi sevmiyorlar anlamına gelmez..Sadece ilk aşkları onların hafızasında hep kalır.. İyi ya da kötü hatırlarlar.. O an birlikte oldukları kişiyi ilk aşktan daha çok da sevebilirler.. Bu biraz da bize bağlı.. Kendimizi ilk aşkından daha çok sevdirmek için çaba sarfetmek gerek..
 
Cevap: Erkekler ILK asklarini unuturlarmi...???

bende unutulacagını sanmam adı üstünde ilk herseyin ilki ayrıdır tabii ama bencede kız erkek ayrımı yapmak yanlış olur erkekler unutur mu die bişey söz konusu deil genel anlamda insanlar desek daha ii olur yani kızlarda unutamaz erkeklerde tabi önemli olan aussienin de dedigi gibi geriye deil ileriye bakmak yasanmış yada yarım kalmış seylerin bir faydası olmayacaktır hala ilk askını seviyor anlamına gelmez yanii :)
 
bana göre erkek kız genelleme yapsak daha iyidir..öyle unutuluyor ki ilk aşk insan hiç farkında olmadan..bide bu unutma konusu insanın duygularına bağlı birşey..kimi insan unutur kimi insan da hayatına giren insanla birlikte hemen unutur geçmişini...önemli olan geçmişe sünger çekmektir..
 
Geri
Üst