yok kız bu bizim daha ilk denememizinşallah canım.artık o kadar alıştımki böyle bekleyip bekleyip regl olmaya inşallah sendende güzel haberler alırız.genelde 3 4 ayda hamile kalınıyor zaten.seninde bu ay kalma ihtimalin çok yüksek.![]()
tamam canım görüşürüz,hoşçakal...neyse kızlar size doyum olmaz ben çıkıyorum.hepiniz öpüldünüz.kendinize iyi bakın
evlenmeden önceyi hatırlamıyorumda evlendikten sonra korunduğumuz zaman da işte bu beyaz akıntı yani yumurtlama sonrasında kasık ağrıları dikkatimi çekerdi ama ne işe yaradıkları hakkında bir bilgim olmadığı için önemsemezdim.kasıklarımın ağrısını üşütmekten dolayı olduğunu sanırdım.

benimde tahmini yerleşme günlerim bende pek bi şey yapamıyorum.başladımı yumurtlaman.

canım merhaba,ilginç degilmi bunu daha önce bebek düşünmezken bilmememiz.Evet ben de bilmezdim hiç;son iki aydır dikkatimi çekiyor.Hani akıntı olurdu ama neye yoracağımı kestiremezdim.Şimdi ise tık diye anlayabiliyorum🙂 hepimi aynıyız yaaani![]()
hadi hayırlısı bitanem yaa,eğer yerleşme zamanıysa iş güç yapma sakın!bol bol istirahat et.BEnim de varsa sanırım yerleşme günlerinde olacağım bir iki güne kadar.Bakalım ne olacak![]()