Merhabalar Bende Hamile Kalmak İstiyorum

inşallah biran önce hamile kalırsın cnm ama ben 2yıldır bekliyorum daha bebiş yokkkkkkk bende hamile kalmak istiyorummmmmmmmm
 
slm sevgili anne adayları

ben de yeni katıldım aranıza ve ben de hamile kalmak isteyenlerdenim
benim durum biraz karışık gerçei ama ne yse en kısa sürede tanışmak üzere hoşçakalın

ben yenı melegınız ben de cok ıstoyorum bebegımın olmasını:baby: ALLAH hepımızın duasını kabul etsın.
:esra:

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.

Merhabalar Arkadaşlar,
Ben bugün kayıt oldum ama uzun bir süredir sürekli yazışmaları takip ediyorum. Bende hamile kalmak için 6 ay kadar uğraştım ve bu ay sonunda hamileyim. Size bir taktik vermek için yazıyorum. Meleklermekanında hangi konu başlığında olduğu hatırlamıyorum ama bir arkadaşımız ovulation calender (yumurtlama takvimi) internetten hangi siteden indireceğimizden bahsetmişti. bende internetten indirdim. normalde regl günümüzden itibaren 14. günü hamilelik için ideal gün olarak hesaplıyordum orda çıkan takvime göre en verimli günüm 15. gün çıktı. Şaşırdım ama 14. günü de harcamamak adına 14. gün sabah işe gitmeden önce 15. günde akşam yatmadan önce yani iki ilişki arasındaki süreyi maksimum uzatmak için hemde her iki günüde değerlendirmek için ilişkiye girdik. ve sonunda hamileyim. Bilmiyorum şans mı yoksa bahsettiğim gibi takvim mi bilmiyorum. denemenizi tavsiye ederim.
Belirti olarak regl öncesinde hiçbir belirti yaşamadım. Sadece birgün oturduğum yerden kalkarken kasıklarıma bıçak saplanır gibi kısa bi ağrı oluştu ve geçti. o an şüphelendim ama heray bişeyden şüphelendiğim için dikkate almadım. ama regl olacakmış gibiydim. Şuan 6 haftadır hamileyim ve hissettiğim tek belirti yorgunluk.
Hepinize mutlu sağlıklı hamilelikler diliyorum.

selam arkadaşlar inşallah rabbim herkese anne olmayı nasip eder bende anne olmak istiyorum

inşallah biran önce hamile kalırsın cnm ama ben 2yıldır bekliyorum daha bebiş yokkkkkkk bende hamile kalmak istiyorummmmmmmmm

merhaba arkadaslar bende arnıza yeni katıldım





Slm kızlar hepiniz hoşgeldiniz.İnşallah en ksıa sürede hepiniz anne olursunuz:)Sizler gibi anne olmak isteyen arkadaşlarımızla paylaşımlarınızı aşaşğıdaki linkten yapabilirrsiniz:)Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah en ksıa sürede annelik duygusunu sağlıkla mutlulukta tadarsınız.

İşte link;

https://www.meleklermekani.com/gebelik/27938-hamile-kalmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html
 
merhabalar.bana yardımcı olurmuusunuz.size bir haftalık ısı derecemı yazsam yumurtlama oldugu gün hangı gün söyleyebilirmisiniz.bir hafta boyunca her sabah saat 18.30 da yataktan kalkmadan ölçtüm.
17.08 cuma:36.3
18.08 cumartesi:36.3
19.08 pazar:36.3
20.08 pazartesi:36.1
21.08 salı:36.3
22.08 çarşamba:36.2
23.08 perşembe:36.4
24.08 cuma:36.2 acil olarak cevap beklıyorum yardımcı olursanız sevınırım teşekkürler…
 
ben takvim makvim bilmem. hamile kalmak isteyen adati bittikten sonra diğer adetine kadar her gün ilşkiye girsin. :)
 
Geri
Üst