İyi geceler kızlar.
selam canım
İyi geceler kızlar.
Nasılsın desen?
iyi cnm sağolasın , oğluş okula başladı bende rapor izin derken 2 haftadır onunla okula gidip geldim,pazartesi işbaşı yapıcam.Bu arada regl traihim yaklaştı onun heyecanı var,bekliyorum işte sen nasılsın ne oldu toksoplazma?
Yaa benim onunla başım dertte.Toxoplazmayı ne zaman geçirdiğimi öğrenmem lazım.O testte sadece üniversite hastanelerinde ve araştırma hastanelerinde yapılıyormuş.Oralara da gitmek işimi halletmek ölüm geliyo.Önümüzdeki hafta halletmeye çalışacağım ama çok sıkıldım.Sizin okul heyecanı başlamış.Aslında benimde başladı öğretmenim bende.2 gündür okul çok hareketli.Benimde kafam dağılıyor.
kızlar benim çook uykum geldi,kaçıyorum....iyi geceler.
evet canim az kaldi kismet artik.ben amerikada yasiyorum canimSeninde gününe az kalmış birmur.İnş gelmez.Bir güzel haberde senden alırız.Sen nerde yaşıyorsun canım.saat farkı çok diyorsunda merak ettim.