Evimin dış cephesi gerçekten çokmu kötü

zaga

Üye
Üye
Evimin dış cephesi gerçekten çokmu kötü
dış cephede uyumlu renkler en güzel dış cephe renkleri cephe renk uyumu cephesi boyanmış evler
Arkadaslarım,sayın meleklerim dedemizden kalan evi diğer mirasçılardan alalı tam 2 sene oldu altına internet cafemizi açtık,yan tarafta benim evim,üst katımızıda 10 ekimde gelin aldık yani erkek kardeşim evlendi.e bizde gelin alıyoz diye herşeyi yeniledik,birde evimizin dış cephesinide boyayalım dedik.
Ay boyatmaz olaydık,herkes yorum yaptı hiç kimse evin rengini beğenmedi,çok eleştri aldık çok morelimiz bozuldu.sonra bir kaç gün sonra telefonum çaldı,arayan arkadas evınızın önünden geçtim evinizin rengi harika olmuş çok dikkat çekici dediği gün çok mutlu oldum çünkü sonunda evi beğenen bir kişi çıktı,artık bir liste hazırladım beğenen ve beğenmeyenler diye,eee aklıma sizlerde geldiniz sizinde fikirlerini almak istiyorum arkadaşlarım,siz listenin hangi tarafındasınız acaba beğenen mi beğenmeyen mi çok merak ediyorummmm



dsc01386-3814.jpg
 
bence gayet güzel olmuş,yani eski halini bilmiyodum elbette ama şuanki rengini beğendim ben.
güle güle oturun,iyi günlerde....
 
Hmmm...

bence renk olarak güzel, ama sanki bu renk biraz sönük duruyor :S

yani daha canli bir lila/mor olsaymis daha güzel duracakmis :)

Güle Güle oturun... :)
 
Güle güle oturun yen ievinizde....

Bence renk cok güzel ama kapinin renigni degisin beyaz yapin pencerelerin cerceve rengi gibi olsun o kirmizi ton yakismamis.
 
bence tam kararında bir renk olmuş daha acıgı yada koyusu olmazdı ya çok şirin durmuş ve güzel olmuş valla bak benim fikrim bu çok begendim ben
 
Vallahi dış cephe rengine güzel olmamış diyenler halt etmişler. Süpper olmuş harika duruyor. Kim ne derse desin siz moralinizi bozmayın ben çok beğendim vallahi :)
 
Bence gayet guzel,fakat demir kapinin rengi biraz isi bozmus canim,kirmizi olmasi evin gorunumunu etkiliyor,siyah yada camlara uygun olarak beyaz olabilir.Onun da rengi degisince daha iyi olacak bence.
 
Geri
Üst