Dekorasyonda Keşke ya da İyi ki Dediklerimiz...

PeLiNiM

Yeni Üye
Üye
Dekorasyonda Keşke ya da İyi ki Dediklerimiz...
gümüşlük için süs eşyaları gümüşlük süs eşyaları
Bayanlar,evlerimize aldığımız dekorasyon ürünlerinin kullanışlı olup olmadığı,satın almaya değip değmeyeceği konusunu tavsiyelerle burada konuşalım..
Mesela çok şık görünüp de kullanışlı olmayan ürünler varsa burada paylaşalım..
Deri koltuk veya yatak başlığı alıp da pişman olan..
Temizliği çok zahmetli görünüp aslında hiç de öyle olmadığını gören..
Çok gerekli olduğu zannedilen ama aslında evde kalabalıktan başka bir işlevi olmayan eşyalarımızı paylaşalım..
Paylaştığımız ürünleri de nereden aldığımızı yazarsak,o ürünleri almak isteyen arkadaşlarımıza bir fikir olur..
Koltuk,kalı,dolap,avize,kitaplık,ayakkabılık,gazet elik,biblo,çiçek v.s. her türlü dekorasyon ürünü hakkındaki fikirlerimizi belirtelim..



Önce ben başlayayım :)


Şu salonlarda kullanılan konsol, gümüşlük gibi şeyler var yaaa...
O gümüşlük denen şeyi aldığıma bin pişmanım.:D.




Konsol işe yarıyor içine pek çok malzeme koyabiliyorsun..
Ama gümüşlük hem yer kaplıyor hem de çok gereksiz..

Ben içine çerçeve, çiçek vs. koydum, öyle kristal takım gibi şeyler değil.
Ama yine de hoş gelmiyor hiç gözüme, tavsiye etmiyorum şahsen..

Oturma odası ve mutfakta açık renk halı ölüm gibi...:shootout:
Hiç kullanışlı olmuyor, temizliği büyük dert..:n028:

Banyo dolapları hayat kurtarıcı gibi bişey..:dil:
Hem havlu, bornoz vs. ürünleri, hem temizlik malzemelerini, hem şampuan, bakım kremleri gibi malzemelerinizi topluyor..
Gerçekten çok kullanışlı..:)



 
pelincim ablacım bende kalabalığı sevmiyorum ama annanem saolsun saklıyo biriktiriyo herbişeyi nolcaksa.salondaki vitrinlerden nefret ediyorum mesela atalım diyorum içi dolu diyo...aman siz siz olun ufacık alın 2tane yeter nolcak.

çiçekmiş,bibloymuş,ne bilim mummuş,vazoymuş hiç bi hiç sevmiyorum kesinlikle kuru kalabalık...

bide canlı çiçekler var tabi,ev ev değil sera mübarek,çiçeği kuruyan bize geliyo beğeniyo alıyo gidiyo buyrun sizde gelin,azalsın biraz :D:D:D

valla bizim ev 22yıllık birikimle dolu,doğal olarak kalabalık,evlenecek olsam hiç bişey biriktirmicem evde valla,pelinsu ablam benden bukadar aklıma gelirse yazarım lilililili :D:D:D
 
ya pelinsu kızım engin bilgilerin bayaga var bilmiyorum ama evliysen kocan yaşadı tasarruflu eş bulmak zor bu zamanda söylediklerine katılıyorum :tik:
 
ya pelinsu kızım engin bilgilerin bayaga var bilmiyorum ama evliysen kocan yaşadı tasarruflu eş bulmak zor bu zamanda söylediklerine katılıyorum :tik:
Valla çatlağım tasarruflu olmak güzel tabiki de
Evlenirken bunları düşünemiyorsun
Herşeyi almak istiyorsun
Ben de bu hatayı yapanlardanım
Yararlı olsun diye bunları paylaşalım istiyorum
Köşe oturma grubu almak isteyen arkadaşlara bir uyarım var tam köşe kısmına kimse oturamıyo 1 kişinin oturacağı yer boşta kalıyor , köşe kullanım çok kullanışlı değil herkes iç içe giriyo sanki ama iyi yanı ayrılabilen bir oturma grubuysa ayrı olarak da kullanabiliyorsunuz ayrıca birleştirip yatak halini de verebiliyorsunuz..

Yemek masası , konsolu osu busu almak yerine tv ünitesi ve bir yemek masası (özellikle açıldığında büyüyen 12 kişi alabilen) almanızı tavsiye ederim malum artık evler ufak , odaları geniş ve ferah göstermek istiyorsanız min. mobilya almalısınız. Büyük yemek masaları davetlerinizde kurtarıcınız olacak..

Bir tavsiyem daha var , son günlerde renk renk , pırıldaklısından cafcaflısına , desenli mesenli şekilli mekilli ampuller moda , arkadaşlar görünüşe aldanmayın çok fazla elektrik yakabiliyor bu ampuller , size tavsiyem ekonomik ampuller kullanmanız.. Nasıl olsa ampulu , avize bir şekilde kamufle edecektir. Tasarruf şart..

En önemlisi de büyük dolap!
Yatak odamı sığdırabilmek adına çok büyük olmayan dolap tercih etmiştim şimdiki aklım olsa köşe dolap alır duvar boyunca dolap yapardım , çünkü çok fazla eşya var ve sığdırabileceğiniz yer yok , kesinlikle yatak odasında yatağınız bazalı olmalı , sonra eşyalarınızı koyacak yer bulamayabilirsiniz..

Ayakkabı takıntısı olan bayanlar için söyleyebileceğim şey de geniş bir fortmanto lazım..
 
benim suan ole bi problemmim yok cunku eşimin ailesiyle birlikte yaşıyom ama burdan gidince evimi dekosunuda eşim üstlenecekmiş allah bilir napacak
 
benim öyle inan ben hiç görmedim bile eşim gitmiş normal sade bir oturm grubu almış ayrı yatak 2 li dolap hemen az öz kullanacağımız eşyalr ayy iyiki almamışız yoksa biliyon taşınırken çiziliyr kırılıyor vb işte artık eşim doğudan dönünce ev düzeceğiz ama artık bu defa alıcaz herşeyi diyor kendileri bakalım neler alıcak bana
 
Geri
Üst