saç dökülmesini engellemeye faydası kanıtlanmış YILAN YAĞI

LAMİYA

Aktif Üye
Üye
saç dökülmesini engellemeye faydası kanıtlanmış YILAN YAĞI
yılan yağı nerden alınır yılan yağı şampuanı faydaları derisi kullanan ünlüler derisinin faydaları
Yılan Yağı’nın Faydaları :
Anti bakteriyel, antifungal ve doku yenileyici, Trikofiton mantarını inhibe ederek tineanın (saçlı derinin mikotik (mantar) hastalıkları) iyileşmesini, Yanık enfeksiyonlarının önlenmesini, yanıkların iyileşmesini, Deri ülserlerinin iyileşmesini, Oldukça ızdırap veren decubitus ülserlerinin iyileşmesini, Ameliyat sonrası yaraların iyileşmesini hızlandırmaya yardımcı olur.

İnsanlar, saç dökülmesini engellemek için veya saç çıkarmak için bir çok yol denemişlerdir. Saç ektirme, kelliğe karşı şampuanlar gibi ürünler kullanmışlardır, bazıları az da olsa olumlu sonuçlar almışlardır. Ancak şimdi sizlere tanıtacağımız Yılan Yağı’nın etkileri kanıtlanmıştır ve saç dökülmesini kesinlikle engelleyerek, saç çıkarmaya da yarayan güçlü bir ilaçtır.
Yılan yağı, öncelikle isim olarak biraz korkutucu gelse de çok faydalı bir ilaçtır. Etkisi kanıtlanmış olan yılan yağının bazı özelliklerini anlatalım.
Yılan Yağı’nın özellikleri;
  • Zayıf olan saçların güç kazanmasına yardımcı olur.
  • Saç dökülmesi ırsi (aileden gelme) değilse saçın çıkmasını sağlar.
  • Eğer saç dökülmesi ırsi ise öncelikle tüylenme oluşmasını sağlar ve ardından saçı daha da güçlendirerek saç çıkmasını sağlar.
  • Mevcut olan saçın dökülmesini kesinlikle engeller.
Tamamen doğal bir ürün olan Yılan Yağı’nın içeriği bitkisel olarak güçlendirilmiştir. Saç dökülmesini kesinlikle engelleyen bu ilacı düzenli bir şekilde kullanarak, saçınızın dökülen bölgelerindeki saçların tekrar çıktığına şahit olacaksınız. Bu ürün ile çok zamanınızı kaybetmeden, hızlı bir şekilde saçınıza kavuştuğunuzu göreceksiniz.
Yılan yağını hem erkekler hem de bayanlar gönül rahatlığı ile kullanabilirler. Artık, saçınızın dökülmesini engellemek veya saçınızı çıkarmak için servet harcamanıza gerek yok. Yılan yağı kullanmanızı öneriyoruz ve pişman olmayacağınıza inanıyoruz.

ALINTIDIR
 
Yılan Yağı’nı kullanan kişiler haftada en az 3 gün ve günde 1 kez aksatmadan kullanmalıdırlar. En iyi ve en hızlı sonucu almak isteyen kişiler ise haftanın her günü, günde 1 kez ve aralıksız olarak 1 ay düzenli bir şekilde kullanmalıdırlar.

Yılan Yağı nasıl kullanılır ?


Yılan Yağı, istenilen (saçın döküldüğü) bölgeye parmak ucu ile masaj şeklinde uygulanarak kullanılır. Bu işlemi 5-10 dakika uygulayınız ve bittikten sonra en az 3 saat bekleyiniz ve ardından saçınızı şampuanla yıkayınız. İşlem bitmiştir.
Kullanımı çok basit olan Yılan Yağı düzenli kullanıldığında zamanla etkisini gösterecektir.
 
Benimde saçlarım bir zamanlar çok gürdü internette araştırırken yılan yağını keşfettim üstelik yorumlarda iyi ama bende nerden alınır bilmiyorum aktarlarada sormak lazım eczane sordum yok dediler en kısa zamanda almak istiyorum
 
ya kulanan warmı yılan yağını yada bu yılan yağının şampuanını bi aktarda görmüştüm kokuyo mu yılan yağı ben tiksiniyorum ya kulanmakta istiyorum ama :((
 
ya kulanan warmı yılan yağını yada bu yılan yağının şampuanını bi aktarda görmüştüm kokuyo mu yılan yağı ben tiksiniyorum ya kulanmakta istiyorum ama :((

ben ben ben ben...kullandım.

ilk kullanışımda yıkarken felaket döktü.ben 1 saat falan bekletmiştim.meğer ilk kullanışta daha kısa süre bekletmek gerekmiş.belki 8 şişe falan kullandım.ama küçüklerinden tabi.başlarda hoşuma gitmişti.sanki işe yaramıştı ve dökülme azalmıştı.
taki haberlerde yılan yağının bu konuda faydasız olduğunu öğrenesiye kadar.başkada kullanmadım zaten.orda kaldı.

benim gibi saçı dökülenler..dışarıdan uygulanan bu tarz şeyler saç dökülmesini %5-8 etkilermiş.(ama bölgesel dökülmeler hariç) asıl sorun mutlaka tahlillerle aranmalıdır.
 
Geri
Üst