artik dayanamiyorum yardim edin

edaligelin

Yeni Üye
Üye
artik dayanamiyorum yardim edin
ben esimle 2.5yildir evliyim her gece aglamadadan uyuyamiyorum ben esimle herkes gibi normal bi hayat surdurmek istiyorum ona bisey sordugumda bana asiri tepki verir ve dover artik birbirimizle konusmuyoruz ama daha dun yani sebebi yazalmayacak kadar az mesele tv kanalini degistir dedigimde oyle bi dayak yedim anlatam artik ne yapacagimi sasirdim ne desem nasi yapsam kabahat oluyo 1.5 yasinda kizim var onun icin herseye katlaniyorum bana yardim edin lutfen :n028::shootout:
 
Gecmis olsun canim,bu konuda ne denilebilir ki,esinin acilentkendini toparlamasi gerekli.Bir psikolog yardimi alsa daha iyi olur,yada degismeyecegini dusunuyorsan hic katlanma ,cunku bir sene,iki sene derken bakarsin omrun gecmis ve elinde hicbir sey yok.Bu tur durumlarda balik bastan kokar.Bir arkadasim boyle cekti cekti en sonunda uc cocukla ayrildi,bunun sonu yok.En iyi karari verecek olan sensin,fakat cok onemli bir sorunu yoksa esinin psikolojik vs kisiler degsmez,esinde degismez.Degisecegini ummak en buyuk yanlislardan biri.
 
canım bu ne ya soru sorduğunda insan dövülür mü çok üzüldüm adına eşinle konuş tavrını koy bu huylarını düzeltmezsen terk ediceğini falan söylesen onu bırakıcan diye korkup düzelmez mi gerçi kaybetme korkusu olsa böyle davranmaz allah yardımcın olsun ama ailenle falan konuş onun ailesine anlat durumu bu ne ya çok kızdım yazık sana çocuğununda bu ortamda bunları görerek büyümesi doğru değil
 
canim cok üzüldüm zor bi durum.. bence bi firsatono bul ve eisne snein yaptigin hatalari güzelce sor yani ne yapiyormussunda dayak yiyiorsun bunu bi sor bakalim ne cvp verecek... belk cevabini verirkenck sacma nedneden böyle bi tepki gösterdigini anlar.. bazi erkkeler insanlarin ses tonuna diokkat eder... sen katlanuiyorum diyorsun ama katlanirken belki ona sinir oldugundan yada baska birsey nedeniyle ona karsi tavirlarin degismis olabilir buda onu daha sinir ediyor olabilir.bence onunla konus ve yeni bi sayfa acmayi teklif et.. bu durum nedne buraya kadar geldi bi ögrenmeye calis ama sabirli davran bunu ögrebnirken o ne derse desin tut kendini... duruma göre bakarsin sunuda bilki cocugum icin katlaniyorum diye düsünme cocuklar böyle durumlardan daha ck etkileniyor.. benim ailemdede siddet vardi ve annemle babam ayriyken biz daha iyi yetistik bu farkida unutmamamk lazim..anne baba nin ayri olmasi siddetli bir aileden cok daha iyidir bence ama sen sonuna kadar dene derdinin ne oldugunu ögren bunu ögrenmeden birsey yapamazsin..sana daha cok yardimci olmak isterdim ama bu soruya buz kadar cevap canim.. üzülme allah sabir verisn sana yardimcin olsun..
 
canım ya inan çok üzüldüm.Allah yardımcın olsun.zor bi durum.ama evlendinki onda ortak bi yön buldun kendine.otur sakin bi anında konuş onunla.bence ilk önemli işin bu olmalı.saçma sapanda olsa kısık ses tonuyla konuş nedenini anlamaya çalış o davranışlarının.erkekler düşündüklerini birileri sormadan asla anlatmazlar.sende sor.çünkü hiç bir normal insan tv kanalını değiştir dedi diye birine el kaldırmaz.

canımmm Allah yardımcın olsun.Umarım bu sorunların en kısa zamanda sonlanır.
 
Vallahi bu durumda ne denilebilirki öncelikle allah yardımcın olsun.bir annenin en kötü durumudur bence evladının yanında eşi tarafından dayak yemesi çok aşağılayıcı bi durum gene en iyisini sen bilirsin ama eşin psikolojik destek almıyorsa eğer düzelmekde istemiyosa ayrıl kusura bakma ama o çocuğa günah evladının yarın öbürgün ne kadar psikolojisi bozulur anlatamam ve yarın bi gün siz düzelsenizde o çocukta tamir olmaz izler bırakırsınız günah çok günah kızına
 
ablammmmmm canım ablam ne dicemi bilemiyorum....

seni az da olsa tanıyorum...çok güzel tertemiz bi yüreğin var...sebepli yada sebepsiz birilerini dövmeye karşıyım ki senin hiç bi kabahatin yokken dövülmen beni çok üzdü...


ablacım gittiğinde seni sahiplenicek bi ailen var mı_?

yada yok ayrılamam diyosan kocana sıkıyı verecek bi abin,dayın,kuzenin vs yokmu_?


abla unutma kızın için bile olsa bence katlanma...kurban olsun sana hayvan
:sinir:
 
çok üzüldüm ne desem boş yaşamayan bilemez allah yardımcın olsun biran önce hayırlısı neyse o olsun hayatında cnm
 
kolay degil yasadiklarin, esin neden bukadar agrasif sana neden böyle davraniyo, hic sordun mu derdi neymis? hos bu saatten sonra konusmakta bi ise yaramaz, esini dövenden ne hayir gelecek, kizim icin katlaniyosun diyosun, öyle bi adamla evli kalmakla kizina nasil bi kötülük yaptigini tahmin edebiliyor musun, cocugün psikolojisi o yasta bozuluyo, esini döven yarin birgün cocugunuda döver.... sana farkli seyler söylemeyi cok isterdim ama icimden gelenleri söylüyorum kusura bakma olur mu. Bi konus esinle, sonra ne yapacagina karar verirsin, emin degiloim ama yurtdisindasin galiba...? Ailen yanindaysa bu konuyu onlarada ac degilse bile bi firsatini bulursan esinden habersiz bi ara neler oldugunu anlat.... Allah yardimcin olsun, umarim hersey düzelir...yalniz degilsin, bi kizin var güclü olmaya calis ve dogru kararlar ver olur mu :)
 
bir erkeğin eşine bunu yapma aşamasına gelmesi hazmedilecek yada kabullenecek birşey değil.Gerekli tavrı koymalısın zaten bir süre sabretmişsinde benim annemde bunları yaşamış ve çocuklar var diye ayrılamamış keşke ayrılsaymış dedim hep işte sen bunu çocuğuna söyletme asla boyun eğme ezdirme kendini ayrıl da demiyorum ama gerekli çabayı sarfet evlilik kurtulacaksa,düzelirse devam ama yoksa asla çocuğunu böyle bir ortamda büyütme inan böyle bir babayla zaten çocuğunu mahvediyorsun.
 
Geri
Üst