Rahim filmi(hsg) çekenlerin paylaşım alanı

slm

bende 1 gün önce yaptırdım.hiç korkulacak bişey değil.kendimi hiç kasmadım.doktorumda bayandı.bayan olması benim tercihim.böylece dahada rahattım.ben kandan korkup bayılan bir kişi olarak baya iyiydim.sadece biraz kalkarken başım döndü miğdem bulandı.arkadan tabi adet kanaması gibi bişey vardı.2 günde geçer dediler kanama.yaptıracaklar hiç korkmasın herşey sağlıklı bebişler için.Allah herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş amin..
 
hsg filmi

Arkadaşlar
ben 2 gün önce fındıkzade radyomar da çektirdim.kullandıkları cihaz sayesinde aşırı bir ağrı hissetmedim ve herhangi bir kanamam olmadı sonrasında.daha önce den araştırma yapmış ve okuduklarımdan korkmuştum.size tavsiyem ist.daysanız oraya gidip çektirmeniz dr ve hemşireler de oldukça ilgili sizi rahatlatıyorlar.Hiç panik yapmayın kafanızda büyüttüğünüz kadar değil.Herkesin filminin temiz ve sorunsuz olması dileğimle.
 
Kızlar perşembe günü ben de rahim filmi çektirdim. allaha şükür sonuç iyi...

ben kendimi biraz kastım yoksa çok zor bir şey değilmiş, bir de doktor erkek olunca çekinmiştim bu yüzden kendimi epey kasmıştım. rahat olursanız 5 dk lık bir operasyon. vajinal muayenede rahmimize yerleştirilen aleti yerleştiriyor ve sonra sıvıyı yolluyor. korkulacak birşey yok gerçekten. film sonrasında adet sancısı gibi ağrı oluyor o kadar. o da 1 saat olmadan geçiyor. sonrasında kanama olabiliyor. benim az da olsa hala kanamam var. dr normal, olabilir dedi.

bebek denemeniz 10 aya yaklaştıysa bence rahim filmi çektirin. en azından kafanızdaki sorulara cevap bulmuş olursunuz. bir de tüplerde yapışıklık varsa bu film esnasında gönderilen sıvı yapışıklığı açarmış.

umarım yardımcı olabilmişimdir...
 
Rahim filmi

Arkadaşlar rahim filmini yeni çektirdim.hiç korkmanıza gerek yok.ama tabi doğru bir merkezde çektirirseniz.ben çok korktuğum için anestezili istiyordum.ancak doktorum bu işlemin zaten ağrısız olacağını boşuna anestezi almama gerek olmadığını anlattı.inanın çok haklıymış.işlem bittikten sonra inanamadım hiç ağrım olmadı.bu kadar küçük bir işlem için anestezi düşündüğüm için kendime kızdım.doktorum dr.cevat bayrak'a çok teşekkür ediyorum.gereksiz yere anestezi almadım üstelik hiç canım acımadı.bazıları adet sancısı gibi diyor inanın oraya giderseniz hiç ağrı duymayacaksınız.ağrısız hsg yi yaşayacaksınız.ben bunları yazıyorum çünkü ben de rahim filminden önce internette araştırdım.benim gibi internette araştıran arkadaşlara yardımım olsun istiyorum.istanbulda fındıkzade de radyomar görüntüleme merkezine gidin ve hiç korkmayın.ben anestezili hsg var biliyordum oysa ağrısız hsg varmış.araştırın.inanın çok memnun kalacaksınız.
 
ben de bu ay çektirdim devlet hastanesinde.korkulduğu kadar değil.kolay olmasa bile.kendimi en kötüye hazırlamıştım ama o kadar değildiyanlız gitmeyin ve yanınıza ped alın ve rahat olun.bebek için değmez mi?..
 
slm kızlar bende 1 kaç yıldır bebek düşünüyorum ama olmadı doktorum başka problem bulamadığı için ameliyat geçirip geçirmediğimi sordu bende apandiat ameliyatı dedim o da o zaman bir rahim filmi çektirelim dedi,eylül ayında rahim filmi çektirmiştim.Ben aneztezili çektirdim.Hiç hissetmedim ama orada ki bayan çok zor geçtiğini kanallarımda yapışıklık olduğunu onunda temizlendiğini söyledi şimdi hiç bir problem yok doktorum 6 aya kadar hamile kalırsın dedi ama maalesef hala değilim.HSG çektiren arkadaşlar gerçekten o yapışıklıklar açılmışmıdır bana bilgi verirmisiniz.....
 
ben hamile kalmadan 1 yıl önce yaptırmıştım tedavim sırasında
çok acıycak felan dediler bende korktum genel anestezi ile rahim filmi çektirdim.
ama aslında hiç gerek yokmuş kanallar açıkmış kanallar açık olunca ağrı olmazmış
yapışıklık varsa (az oranda) açıyomuş...
rahiöm filminden sonra hastanede uyanmadan önce kanama olmuş ama ama bi avuç
sonrasında bişey yoktu hiç..

öyle abartılacak bişey yok yani korkmayın kızlar::
 
Geri
Üst