2010 Haziran Anneleri

kızlar ben geldim..
kızım 1985 gr. olmuş. geçen defa az kg aldı diye üzülmüştüm. bu iki haftada iyi yedirmişim herhalde:) maaşallah kızıma..
fl de 6.00, 42 cm herhalde boyu..
3 gün önde gidiyor meleğim.
yalnız dr. dedi ki
bebek şu an popodan geliyo dedi
önceden kafa aşağıdaydı değişmiş benimki
eğer dönmezse sezaryen olacksın şu durumda 38 haftada dedi.
çalışmak için de çok zorlama kendini
şu 2 hafta içinde bi bak, olmazsa hemen gel çalışamaz raporunu verelim dedi.



:nazar::nazar::nazar: maşallah yağmura 2 kiloya dayandı desene ay çok güzel ya ters olsun kendi sağlıklı olsunda normal sezeryan düşünme bence bende kendimi şartlandırmıyorum artık şu olcak bu olcak diye hayırlısı ne ise o olsun
 
ii bişeylerde bebiş için kilim inceliğinde canım.bakma se kaynana ya.çok biliyo onlar.benım kayınvaldeye gosterdım şekerlerı beğendı sonra bırının bı tanıdığı çikolataya isim yazdırmıştı.Sen yazdırmıcanmı dıyo.dedim onun çikolatası çok rüküştü.ben kızıma güzel bi biberondan bebek şekeri yaptırdım.hem onlar dağırmamaıştı,sonradan akıllarına geldi dedim.milletin yaptığı iide bizim yaptıklarımızda hep bi eksik olur muhakkak.Çok bilen kendi alır bizde kullanırız.:emzirme:
aman ya takmıyrm ztn ben benımkı kendı yapacak olsa en uygununa bakardı en ucuzuna ehehehe=) ş,imdi oda takımı alındı yaa bende kılım atcam derken duydu arkadasaaa bana duyurdu takıma uygn guzl bişi al dıye bıde baska gun kızına solettı anladımkı kafaya takmıs onu kızda aynı seyı sorunca cokda tın onlrrrda ben bıldıgımı okuyrm yaa=)şekerlerıde ona danısmadan arastryrm halletcm kendum=)
 
Geri
Üst