unutulmaz dayak :(

gül&naz

Yeni Üye
Üye
unutulmaz dayak :(
hic unutmuyorum ilk okul 4de gidiyordum arkadaslarla sarki söyleyip oyun oynuyorduk tam yanimizda atatürkün(atamizin) heykeli vardi benim arkadas biraz fazla cosmustu oyun oynarken bana bi kalca salladi tüm hiziyla bende tutunamayip atatürkün heykeline carptim ve olan oldu heykel yerle bir oldu param parca ve hespi kacisitilar bi ben kaldim o sirada zil caldi siniflara girdik ve ögretmen geldi ne oldu anlatindedi hepsi biz degil ebru yapti dediler ben hayir demeye kalmadiki bi tokat yedim sonra tüm sinifin gözleri önünde öyle bi dayak yedim ki hala unutamiyorum ve en kötüsü ilk okul askimda vardi onun yaninda yerlerde sürünmüstüm ve cok utanmistim 3gün kimseyle konusmamistim:shootout: ah atam ah yaktin beni ögretmenimide asla affetmem o günden sonra da recep isimli kisileri hic sevmedim ama esimin adi recep:)
 
asla affetmem o günden sonra da recep isimli kisileri hic sevmedim ama esimin adi recep:)

Cok komik ya gercekten bu lafa cok guldum okurken gayet sakindim ama bu laf beni kopardi seker...
 
Aslında gülüünecek bir durum yok sonucta haksız yere birdayak var özelliklede okulda... ama sonunu çok güzel bağlamıssınız... Recep olayını...
Ben okullardaki şiddete karşıyım ve hiç kimse hiç kimseye şiddet kullanamaz.... özelliklede böyle eğittim kurumlarında.. Tamam atamıza saygımız sonsuz ama olan olmuş sonuçta telafisi olan bir durum.... allahım kimsenin evladına böyle durumlar yaşatmasın..
 
evet okullda sidet cok kötü bisey aileme anlattim elbette babam cok sinirlendi o aksam ögretmen bizim eve geldi babamla biraz tartistilar babam dediki bi kaza olmus bunu benim cocuguma vurarak telafi ettinmi bari senin hakkin yok bi baskalarinin cocuguna vurmaya dedi ögretmen özürdiledi sinirlendim dedi ve parasini istedi babamda senin derdin paraymis bunu kizima vurmadan önce söyleseydin dedi ve babam ertesi gün gitti yenisini aldi okula getirdi ögretmene dediki bundan sonra böyle kazalar olursa cocuklara zarar vermeyin kendini döv dedi cikti .
 
Geri
Üst