pratik saç modeli önerileri

KızılÖtesi

Aktif Üye
Üye
pratik saç modeli önerileri
pratik saç modelleri okul için pratik saç modelleri okulda yapılabilecek okul için kolay evde yapılabilecek
pratik saç modeli önerileri


Kuaföre gitmekten bıktıysanız ya da yaratıcılığınızı kullanmak istiyorsanız, saçınızı kendiniz boyamaya ne dersiniz? Buna bir türlü cesaret edemiyorsanız, belki aşağıdaki yazı fikrinizi değiştirebilir.

Üstelik bu küçük tüyoları uygulamak için saçınızı kestirmeniz de gerekmiyor! İşte size saçınızda uygulayabileceğiniz birkaç eğlenceli tarz:

Köpüklü saç

Elinize bir avuç dolusu köpük sıkarak bunu nemli saçınıza sürün. Başınızı öne eğin ve bu şekilde köpüğü saçınıza yedirin. Saçlarınızı geri attığınızda hacimli ve dolgun görünüilü bir saça kavuşacaksınız.

Örgülü çıtır

Saçınızı ensenizde at kuyruğu yapın ve daha sonra da örün. Ucuna da renkli bir lastik takarak saçı tutturun. Bu şekilde tam bir yaz çıtırı olarak sokaklarda dolaşabilirsiniz.

Ayrığı değiştirin

Saçınız için çok basit ama etkili bir değişiklik mi istiyorsunuz? Hemen ayrığınızın yerini değiştirin. Saçınızı sürekli ortadan ayırıyorsanız bu sefer yandan ayırmayı deneyin. Bu değişim hemen farkedilecektir.

Seksi yaz güzeli

At kuyruğu yaptığınız saçınızı kuyruğundan yukarı doğru kıvırarak bunu büyük bir klipsli tokayla ensenizde tutturun. Bunuu yaparken yüzünüde de birkaç parça saç düşürmeyi de unutmayın.

Ahenkli gölgeler

Saçınızın rengi koyuysa çok açık renk gölge attırmamaya özen gösterin. Doğal renginizle uygun gölgeler sert ifadenizi yumuşatacaktır.

Saçınız parlayacak

Kuruladığınız saçınıza saçınızı canlı ve parlak gösterecek bir sprey sıkın. Bu sprey sayesinde saçınızdaki kırıkları ve cansız görüntüyü saklamış olacaksınız.

Aksesuarlarla renklendirin

Özellikle bahar ve yaz aylarında saçınıza takacağınız rengarenk tokalar ve saç yüzükleriyle hem kıyafetinizi hem de ruhunuzu canlandırmış olacaksınız.

Islak saçın büyüsü

Önce nemli olan saçınıza yumuşak bir sprey sıkın. Daha sonra parmaklarınızla saçlarınızı karıştırın. Islak görünümlü bu saçlarla çok hoş görüneceksiniz.

Bandana zamanı

Saçlarınızı geriye doğru tarayın ve kıyafetinize uygun renkte seçtiğiniz bandananızı saçınızın başlangıç çizgisinden biraz geriye gelecek şekilde takın.

Kıvırcık güzellik ( AHHHH AHHH KEŞKE KIVIRCIK OLSAM)

Saçınızı bölümlere ayırın ve sıcak bigudilerle sarın. Soğuyana kadar bekleyin ve bigudileri dikkatlice çıkartın. Dalgaların etkisi geçene kadar kıvırcık saçın keyfini çıkartın…


ALINTI
 
Cevap: pratik saç modeli önerileri

cok guzel bi paylasimdi tesekkurler,ayrica bende bikac bilgi yazabilirmiyim izninle(tabi dedigini duyar gibiyim)

ayrica sacinizi yikadiktan sonra son kez soguk sudan gecirirseniz,,daha hacimli ve saglikli olurlar

saciniza bebek yagida surerseniz (cok az ama)saciniz daha parlak ve yumusak olur........
 
Kıvırcık güzellik ( AHHHH AHHH KEŞKE KIVIRCIK OLSAM)

kıskan kıskannnn ohhh yaa ben kıvırcıgımm ohhh kıskann sen yawww...
paylaşım için de tşklerr canım...
 
ah benim saçım keşke düz olsa bıktım artık kıvırcık saçlarımdan xd xd xd :) :d
 
Geri
Üst