Yumurtlama dönemi hesabı ''yardım''

haticeyağmur

Yeni Üye
Üye
Yumurtlama dönemi hesabı ''yardım''
yumurtlama dönemi hesaplama yumurtlama dönemi hesabı bayanlarda hesabı ovulasyon
Ya buay bebek yapmak istiyoruz ama yumurtlamayla ilgili bazı sitelerde hesaplıyorum ayın 22 si bazılarında 23 bazılarında 24 ya ben napıcam bilemiyorum.adet döngüm 25 günde bir off
 
Bu konu hakkında size yardım edemiyeceğim için, üzgünüm... Sitemiz de bu konu hakkında bilgi sahibi olan bir çok arkadaşımız var ve eminim ki onlar size bu konuda yardım edecek bilgileri sunacaklardır.

Dip not; Konu başlığınızı ''.......'' sadece noklama işaretleriyle oluşturduuğunuz için, konu başlığınızı düzenliyorum. Başlık sayesinde, bilgi sahibi olan arkadaşlarımız size daha çabuk yazacaktır.

Sevgilerimle...

RüYaM
 
yumurtlama

teşekkür ederim.

Canım merhaba. Öğrenmek istediğin konuyu ben de merak ediyordum ve bunun için doktora gittim. kaç günde bir adet gördüğümü sordu. benim adet döngüm 28 gün. 28-14: 14. gün benim yumurtlama günümmüş. bu durumda seninkisi 25-14: 11. gün. adetinin ilk gününden itibaren 11. gün senin yumurtalama günün. hamilelik ihtimalinin en fazla olduğu günlerde 9. 11. 13. günler tatlım.
 
Ben 22 haziranda adet olmuwtum bir sonraki adetim 24 temmuza düstü ben adet döngümün kaç günde bir sürdügünü ve yumurtlama günümü ögrenmek istiyorm ne siklikta cinsel iliskide bulunursam hamile kala bilirim simdiden tesekkür.
 
Geri
Üst