kanama

hurish

Daimi Üye
Üye
kanama
arkadaslar oncelikle merhaba

Cok merak ediyorum catlicam meraktan yardim edin bana. gecen gun de yazmistim benim yasadigimi yasayanlar ya da bir fikri olanlar var mi. lutfen fikri olanlar yazsin bana 2 defadir iliski sonrasi kanaman oluyor ama akintim kanli geliyor ole adet kanamasi gibi degil yani. sabaha kanama olmuyor yani sadece o anda akintiyla luyor. bu nedir cok merak ediyorum. daha adetime 5 gun var.
cok istahim acildi karnim agriyor arada da kasiklarimda da batmalarim oluyor. ayrica belimde agrim var akintim cok artti acaba hamis olabilirmiyim ?

benim yasadiklarimi yasayanlar var mi ??:S:S:S
 
Kanli akinti olmasi dusuk belirtisi oluyo genelde...hamile olsaydin kan bir kere gelir hemen kesilirdir..benim 1.hamilelikte iliski sonrasi surekli akintili kan geldi dusuk yapmistim /3.hamileligimde ilski sonrasi cok az kan geldi hemen kesildi ama hamilelik normal devam etti..bence hemen doktora git kontrol ol.
 
cnm bencede hemen bı doktora gıt ılıskı sonrası kanamayı ılk defa duydum..bebek dusunuosanda ınsallah hamılesındır cnm
 
cnm bencede hemen bı doktora gıt ılıskı sonrası kanamayı ılk defa duydum..bebek dusunuosanda ınsallah hamılesındır cnm


tesekkur ederim kizlar... benim durumum biraz farkli yurtdisindayim burda kesinlikle acil durum olmadigi surece saglik guvencen yoksa dr a gidemiyorsun. bu durumu acil durum saymiyrlar malesef. 10 gun sonra tr ye gelcem acikcasi ama kendi kendimin dr u olmaya calisiyorum su anda ins o doneme kadar bisey olmaz ayrica hamileysem simdik ylculuktanda korkuyorum 12 saat ucak yolculugu umarim kotu sonuclanmaz tr tatilim. su 10 gun gecse hayirlisiyla hersey belli olsa.
 
canım gebe değilsin büyük ihtimalle eğer bebiş olsaydı yükere düşmüştü bende 1ay çektim senin söylediklerinin aynısını yara olduğu söylendi ve yarayı yakarlarsa tekrar kanama olacağını buyüden dondurulması grektiğini sölediler ve adondurdular bebek istiyosan rabbim tez zamnada nasip etsin ama bu belirtilerin hepsini yaşadım çaresine bak kısa sürede derim rabbim şifa versin
 
kizlar ilgilendiginiz icin tesekkurler cevaplariniza gore cok iyi bir durum degil bu. en kisa zamanda ogrenirim umarim nedenini :(
 
ins Ayyuzlu.

Haftaya persembe dr dan randevu aldik artik bakalim neler olacak sizi de haberdar ederim ins.
Sagol ilgilendigin icin canim dua edin benim icin cok ihtiyacim var
 
Geri
Üst