Kaçılın batman geliyorrr (baba uçuyorummmm)

Küççük bir çocukkene ben :) :utan: Hafif tombiş bembeyaz pammık tenli sarı saçlı bir veletcikmişim :D
254655945-f15b8c9567-4623.jpg

6 Yaşındayım ailede tek kız olduğum için o zamanlar erkek çocuğu gibi erkeklerle araba yarışı hırsız poliscilik sapanla kedi kaçırma uçurtma uçurma falan fişman :)

Hiç unutmam 14 yıl önce olsa gerek kurban bayramında köye davetliyiz bayramın ilk günü ve dedem her bayram yaptığı gibi o bayramda bize hediyeler almıştı. Benim en çok istediğim ise kartal kanadıydı :D Dedem sağolsun bana kartal kanadı almıştı çok mutluydum sevgiden sevinçten uçasım gelmişti ve de öyle oldu uçtum :huhe: Babam,dedem ve dayım kurban keserlerken annemlerde onların başındaydı abimlerde ak ciğer başında sen şişircen ben şişircem kavgası yapıyorlardı :D onlar bahçenin bir ucundayken ben merdivendenden evin çatısına çıkmıştım. kanatlarıda bir güzel taktım herkesede ben uçuyorum diye batmanim benn diye bağıra bağıra koşup dikkatlerini çekmemle düşüceksin die hep bir ağızdan bağırışlarını duymam bir oldu :D Ama ben hızımı alamamış asma yapraklarının tepesine uçamadan konu vermiştim hafifce değilti tabi bu konuş :D sert ve acımasızdı :D ben acılarımla inlerken dengemin bozulup asmaların üzerinde betona yapışmam bir olmuştu :huhe: bu düşüş bana pahalıya patlamıştı :haha: süt dişlerimden bir kaç kalanının kırılmasına ve çene kemiğimin çatlamasına neden olmuştu :haha:

o günden sonra ne kuş gördüm ne de kanat gördüm :D herşey yasaktı :D artık büyüdüm serpildim akıllı bir cücük hanım oldum :haha: :huhe:
canımm ya kıyamam sana batman zühre :hahaha:
 
Kahkahalarımın sesi geliyor mu!!! :haha: Ben de bunu bahçe duvarlarının üzerinde çok denedim, hatta bunun uğruna ayağımı burkmuştum :D:D Benim senin ki gibi kanatlaım yoktu, ben çarşafı boynuma bağlardım :haha: Ama senin ki büyük cesaret damda denemişsin akıllı batman seni :haha:
 
İnsan, kendi kaleminden yazınca konunun tadı bir başka oluyor ya. Baştan aşağı okudum inanılmaz güzel olmuş. Ellerine sağlık +5000 rep veriyorum :)
 
Geri
Üst