Erkekler neden aldatır ???

*Gizemli Kıs*

Yeni Üye
Üye
Erkekler neden aldatır ???
Bu konuyu açma sebebim arkadaşımın aldatılma olayı çok üzücü ve kız artık tamamen bitmiş bi şekilde ve ilişkisini bitirdi ve bu duruma düştüğü için çok canı yanıyor 4 sene boyunca aldatmamış 1 ay içinde ne olduysa ne değiştiyse erkek aldatıyor neden bu erkekler kadınların sevgisine laik olmuyor kadınlar kalbiyle erkeklere kendini adarken erkekler neden kalplerini herkese açıyor anlamıyorum ve galiba kendilerini hep haklı gösterirler aşagıdaki yazılar gibi bu erkeklerin hepsi yeryüzünden kalkmalı (Ama sadece ALDATANLAR aşk nedir bilmeyenler ) :sinir:
33.jpg

Erkek neden aldatır?
Erkeklerin cinsel dürtülerini kontrol etmekte zorlandığı bilinir. En azından kadınlar böyle düşünür.

Konu sadakat olunca erkekler potansiyel suçlu kabul edilir. Bunun haksız bir şöhret olduğu da söylenemez. Ama bunun gerekçeleri nedir? Peki erkek neden aldatır...? İşte cevaplar...

" O oradaydı..."
Bazı erkekler için "bugün ve burada" olayı çok önemli. Erkeklerin çoğu ne yazık ki kararı hızlı ve ani verip, yaptıklarının sonucunu düşünemiyor. "Yaşandı, bitti" psikolojisi çok yaygın ama ne kadar geçici bir duygu olsa da sonuçta yanlış adım atılıyor. Tesadüfen ayaklarına gelen bir şansı hiç bir erkek reddetmez. Kadın avına çıkmış olmasa da, seksi bir teklife kimse hayır demez.
" Sarhoştum "
Erkeklerin aldatma sebepleri arasında alkolün rolü hiç de küçümsenecek gibi değil. " aldatmayı asla düşünmüyordum ama arkadaşlarımla bir partiye katıldığımda bardaki kızlardan biri bana kafayı takmıştı. Onu geri çevirmedim ama eğer sarhpş olmasaydım bunların hiçbiri olmayacaktı. Bir kere hata yaptım ama bu hatayı tekrarlamak istemiyorum".
" Nasıl olsa bitecekti..."
Bazı erkekler için aldatma ilişkinin iyi gitmediğinin işareti. "Kız arkadaşımı aldattım mı ? Demek ki onu gerçekten sevmiyorum ve hemen o ilişkiyi noktalıyorum."
"Aldatmak mı, çok doğal..."
Bazı erkekler aldatmayı çok doğal karşılıyorlar."Erkeklerin cinsel açıdan değişik tecrübeler yaşamaya ihtiyaçları var. Bundan dpğal bir şey var mı?"
"Macera yaşamayı seviyorum..."
Yalanlar, gizli buluşmalar, gün ortasında hızlı seks kaçamağı... Bu tür olayların bambaşka bir heyecanı var ve bu heyecan yasak aşklara özgü. Yasak aşk yaşayan erkeklerin çoğu inanılmaz, başka bir olayda asla bulunmayan bir duygudan bahsediyorlar. "İlk adım atıldıktan sonra, arkası kendiliğinden gelir ve ilişkini mahvetmeden duramazsın". "Çünkü farkına varmıyor"
"Arkadaşlarımdan biri eve bir kadın getirmişti ve onunla yataktayken kız arkadaşı onları yakaladı. Arkadaşım durumu çok kolay kurtardı. Rakip firmanın bazı sırlarını elde edebilmenin tek yolunun o kadının yatağından geçtiğini anlatıp, sevgilisini aslında kendini feda ettiğine inandırdı". Bu işi yapabilen erkekler kadınların ruhunu çok iyi tanıyorlar. Aldatılan bir kadın asla bunu kabul etmek istemiyor ve gerçek yerine en uçuk yalanları bile yutmaya hazır oluyorlar.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Büyük konuşmak istemiyorum hiç bir zaman ama asla ve asla bunu kabulleneckmişim gibi gelmiyor bana .Aldatılmayı bırak bundan şüphe duymak bile beni deli etmeye yeter ve artar bile .Umarım böyle birşey asla yaşamam çünkü gerçekten çok acı...:küstüm:
 
Büyük konuşmak istemiyorum hiç bir zaman ama asla ve asla bunu kabulleneckmişim gibi gelmiyor bana .Aldatılmayı bırak bundan şüphe duymak bile beni deli etmeye yeter ve artar bile .Umarım böyle birşey asla yaşamam çünkü gerçekten çok acı...:küstüm:


katılıyorum cnm ne olursa olsun evlide olsam o olayı yasadıgım an biter güven olmadan bi ilişki asla yürümez kimsenin başına böyle bişey gelmez inş kötü bi olay gerçekten
 
Niye aldatır kaşındığı için:sinir::sinir: Canı merdane istediği için :sinir:Bak şimdi nasıl sinirlendim gizemlimm çağır gelsin bi döfem:sinir::sinir:Ya ben bu aralar pekbi eli maşalı oldum galiba:D
 
Geri
Üst