uzun süreli ilişki

KeLeBeK's

Daimi Üye
Üye
uzun süreli ilişki
uzun süreli ilişkinin bitmesi kedi resmi göster uzun süreli ilişki ilişkide heyecanın bitmesi
İlişkiye başlamak kolyadır ama devam etmesi için aynı şeyi söylemeyeceğim melekler.Her iki tarafında kendine göre sorumlukları vardır.Hem kendiniz mutlu olup hem karşınızdaki mutlu edeceksiniz.Yeri geldiğinde alttan almayı bilip ,yeri geldiğinde dişlerinizi göstereceksiniz.Herşey emek ve çaba ister bunu asla unutmayın.

uzunsureliiliski-6685.jpg


Uzun sürmesini istediğiniz ilişkilerde üstünüze çok görev düşüyor. Sadece duygusal bazda yoğun olmak yetmez. Sevgiliniz ile uyumluluğunuzda önemlidir.Uzun süren ilişkilere bakıldığında çift arasındaki farklılıklar oldukça fazla olur. Çünkü zıtlıklar birbirini çeker. Çok iyi anlaşan ve her konuda uzlaşan çift sağlıklı değildir. Çiftler arasında abartıya kaçmamak şartıyla anlaşamadıkların konular bulunmalı. Eğer tamamen zıt insanlarsa yürütmek imkansızlaşır. Eğer her gününüz kavgayla geçiyorsa mantıklı düşünmenin vakti gelmiştir. Öncelikle sorun yaptığınız şeyleri seçip önünüze serin vazgeçebildiklerinizi seçip çözüme kavuşturun. Problemi anlamak çözmenin yarısıdır.
Problemleri düşündüğünüzde bitmesi imkansız bir liste çıkarsa karşınıza çözümünün zor yada imkansız olduğunu görürseniz vazgeçme zamanı gelmiş demektir..
Belli bir süreden sonra Heyecan, mutluluk, kalp çarpıntısı mide krampları yaratan aşk, yerini sevgiye bırakır. Sevgi ise içinde sorumluluk, şevkat, bağlılık, istenilsede bırakılamamaya bırakır. Heyecan eskisi gibi değildir. Ama bir türlü bırakamazsınız. Alışmaktır bir nevi..Yaratıcılığınızla sevginin içine heyecanlar katabilirsiniz umudunuzu yitirmeyin..



Buna kesinlikle katılıyorum;
Uzun süren ilişkilere bakıldığında çift arasındaki farklılıklar oldukça fazla olur. Çünkü zıtlıklar birbirini çeker.
 
Hep derdim hele bi başlayalım da gerisi elbette gelir
Bir işe başlamak bitirmenin yarısıdır dıye..
Anladım hiçte deilmiş aksine sorumluluklar dahada artıyormuş.
 
kesinlikle öyle değil canım.hemde sorumlukların öyle bir artıyor ki bazen altından kalkamayacak duruma geliyorsun.
 
zıt kutuplar birbirini cekiyormus cidden simdi türkiye geneline mi desem evli insanların geneline bakalım desem zıtlar kavgalar eksik olmaz ama kavga ettikleri kadar anlastıkları sustukları günlerde olur :D zıt kutuplar cekiyor iste :d
 
Geri
Üst