Başka Efe'ler Ölmesin İmza Kampanyası!

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Başka Efe'ler Ölmesin İmza Kampanyası!
efe boz imza kampanyası
Arkadaşlar şimdiki sizlere bahsedeceğim olayı sanırım hepiniz duymuşsunuzdur.Bundan 7 ay önce İstanbul Maltepe Dumlupınar ilköğretim Okulu ana sınıfında okuyan Efe boz tuvalete gitme için öğretmeninden izin istedi ve 6 yaşındaki minik Efe ne yazıkki lavabonun devrilmesi üzerine can verdi...

Bende bir anneyim aman tırnağına zarar gelmesin diye gözlerinin içine baka baka ve neyliklerle büyüttüğümüz yavrularımızın canı bu kadar ucuz olmamalı şu an gerçekten çok hassas ve duygusalım.Annesi Nurdan Boz aylardır sesini ve acısını duyurmak adına mücadele veriyor.Az önce Müge Anlı'nın programında seyrettiğim acılı annenin bizlerden ufacık belkide sonucu çok büyük ricası var.Oda "Başka Efe'ler Ölmesin"imza kampanyasına katılarak acılı aileye destek olmamızı istiyor.

Anne olun yada olmayın inanın bu acıya gerçekten hiç kimsenin kayıtsız kalmayacağını ve Melekler Mekanının adına layık olarak herkesin bu imza kampanyasına katılacağını umut ediyorum.
efe-boz1-7836.jpg


Hadi bakalım melekler iş başına kısacık bir zamanını feda ederek ve gerçek mail adresinizi vererek bu imza kampanyasına katılalım ben az önce kampanyaya iştirak ettim şimdi sıra sizde..

Allah acılı Aileye sabır versin ve kimseye evlat acısı göstermesin...(Amin)

Aşağıdaki linke tıklayarak imza kampanyasına katılabilirsiniz!!!



BAŞKA EFE'LER ÖLMESİN İMZA KAMPANYASI
 
o günden bu yana basından her programda izliyorum,Allahım sabır versin,bekar birisiyim ancak bir canbu nihayetinde masum bir yavru,bende katılıyorum bu kampanyaya umarım sonuç alınır.
 
Geri
Üst