Açtığımız Konulara Nasıl Resim Eklenir?

HaYaL

Daimi Üye
Üye
Açtığımız Konulara Nasıl Resim Eklenir?
Merhaba meleklerim şimdi sizlere paylaşımcı melek grubunda veya yönetimde olmayan meleklerim için sitemize resim eklemeyi anlatacağım.

Öncelikle http://imageshack.us/ adresine giriyoruz. Resimde gördüğümüz gibi bir sayfa çıkacak karşımıza.

image1-2334.jpg


Burada işaretlediğim gibi alt alta 2 kutucuk görüyoruz. İlk kutucuğun yanında işaretli kısımda "browse" yazan yere tıklıyoruz.
Karşımıza aşağıda göreceğiniz ekran çıkıyor.


image3-5594.jpg



Burada bilgisayarımızda bulunan resimler var yüklemek istediğimiz resme tıklayıp "AÇ" a tıklıyoruz ki onu da işaretledim.:)


image4-4773.jpg




Önümüze resimde görünen ekran geliyor. Ve bu ekranda mavi butona "Şimdi Yükle" ye basıyoruz. Sizler için onu da işaretledim.:)


Yükleme tamamlanınca önümüze resmimiz küçük boyutta geliyor. Burada resmimizin altında bazı kodlar görüyoruz. Bu kodlardan "Forum Code" yazanı kopyalıyoruz veee Melekler Mekanı'na geçip açtığımız konuya bu kodu yapıştırıyoruz. Aşamaları resimlerle gösterdim arkadaşlarım.


image6-1274.jpg


image8-2690.jpg



Konu için yazacağımız herhangi bir şey varsa yazıyoruz ve önizleme butonuna basıyoruz.


image9-8397.jpg



Karşımıza konumuz geliyor ve son işlem olarak aşağıya konu düzenleme kısmına gelip işaretlediğim yeri siliyoruz.

image10-5927.jpg


Son olarak konuyu aç diyoruz ve konumuz başarılı bir şekilde açılmış oluyor.

Ancak elinizde size özel bir resim yoksa sadece konunuza uygun resim arıyorsanız Melekler Mekanı üyeleri için oluşturduğumuz galerideki binlerce resim içinde arama yapıp aradığınız tarzda resim bulabilirsiniz.



image11-4905.jpg


image12-4353.jpg




Örneğin melek yazıp aradınız ve önünüze sonuçlar geldi. Bu sonuçlarda resmin hemen altındaki kutucukta bulunan kodu kopyalayıp az önce anlattığım gibi konunuza yapıştırırsanız resmi konunuza dahil etmiş olacaksınız.



image13-4564.jpg


İşte bu kadar basit. Kolaylıklar dilerim arkadaşlarım...
 
ama olmuyo konu nasıl silinir pm nasıl atılıyo off bi ton soru

Canım burdaki herşeyi yaptıktan sonra olmaması söz konusu değil.:) Konuları sen silemezsin yöneticilerin işi o PM nasıl atılırı da kimse sorsan söyler. Pm atmak istediğin kişinin profiline gidip iletişim bilgilerine giriyorsun. Orda da açıkça ortada.:)
 
Geri
Üst