Doğal Makyaj Nasıl Yapılır? Doğal Makyajın Sırları

sılam_nisa

Hamiş Melek
Doğal Makyaj Nasıl Yapılır? Doğal Makyajın Sırları
makyaj nasıl yapılır makyaj nasil yapilir makyajnasılyapılır doğal nasıl yapılır
''Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır.''Bu söze kesinlikle katılıyorum bizler bakımlı olmayı seçtikçe güzelliğimizi ön plana çıkarıyoruz.İşte size birkaç makyaj sırrı;


makyaj-35c.jpg


Doğal Makyaj Nasıl Yapılır? Doğal Makyajın Sırları
Makyaj yapıp sanki hiçbir makyaj malzemesi kullanmamış gibi görünmek uygulayacağınız yöntemlerle sizin elinizde. Doğal makyaj ile kendi güzelliğinizi ortaya çıkarabilirsiniz.
Bej renkten, sütlü kahveye ve pembeye uzanan renk aralığında uygulanan doğal makyaj yönteminde koyu renkler daha az kullanılıyor. Cildinizde kullanacağınız fondötenler ise ten renginize en uygun olan renk tonlarında seçiliyor.
Cildinizin taze ve pürüzsüz görünmesi için ten renginize en uygun ve en yumuşak fondöteni seçmeniz gerekmektedir.

Doğal makyajın sırları;
Cildinizde doğal görünümü yakalamak için ten renginizden biraz daha açık olan aydınlatıcılar ile gözaltındaki koyulukları kapatabilir, kırışıklıkları belirsizleştirebilirsiniz.
Makyajınızın uzun süreli kalıcı olması için transparan pudralar kullanmanızı öneriyoruz. Transparan pudraların bir diğer özelliği ise yağlı ciltlerin parlamasını önlemek olduğundan bayanlar arasında sıkça tercih edilen pudralardır. Pudrayı cildinize uygularken sünger yerine fırça kullanmanızı öneririz.
Ten renginize uygun fondötenle doğal bir görünüm verdiğiniz cildinize turuncu veya pembe allıklarla renk verebilir ve elmacık kemiklerinizi belirginleştirebilirsiniz. Allık seçiminizde ise yüzünüzde lekelenme yapmayacak olan allıkları tercih etmeniz doğal makyajınızı tamamlamanızı sağlayacaktır.



 
Geri
Üst