Arkadaşlar ,Çamaşırhanede Çamaşırlarınızı Yıkatırmısınız ?

saugirl

Yeni Üye
Üye
Arkadaşlar ,Çamaşırhanede Çamaşırlarınızı Yıkatırmısınız ?
Arkadaşlar ;

İlk mesajım fakat tanışma bölümünde merhaba diyemediğim için özür dilerim.

Ve sizlere kocaman bir şekilde Merhaba diyorum.

Şimdi arkadaşlar, lise mezunuyum ve kenarda biraz birikmiş param var ve işsizim.

İstanbul Anadolu Yakasında oturuyorum.Şimdi oturduğum yerde çok öğrenci var.Birde burdaki insanların çoğu çok çalışıyor.İş hayatları yoğun.Çoçuklarına bile vakit ayıramıyorlar.

İşte bu nedenle bu bölgede bir çamaşırhane açmak istiyorum.

Şimdi hedef kitlem bekar erkekler ve öğrenci erkekler.Onlar bu konuda beceriksiz oldukları için mantıklı geliyor.

Peki yaa kadınlar ?

Siz çamaşırlarınızı , çamaşırhanede yıkatırmısınız? Kesinlikle başkasının çamaşırları ile toplu yıkanmayacak.Sadece size özel ve sadece sizin çamaşırlarınız olucak makinede.

Çamaşırlarınız evinizden alınıp 1 iş günü içersinde evinize getirilecek.

Yani hemcinslerimi bu konuda nasıl ikna edebilirim.

Ayrıca ütülemede olucak.Tabi ekstra parayla.

Tabii ki evinde makinesi olmayan hemcinslerime soruyorum.

Lütfen yorumlarınız eksik etmeyin.

Saygılar.
 
Son düzenleme:
Öncelikle; benden de size kocaman bir merhaba:)

Titizlik konusunda, takıntılı bir bayan olarak ben asla çamaşırlarımı, çamaşırhanede yıkatmazdım. Başkasının çamaşırları ile yıkanacak düşünce ile değil, yıkatmama nedenim :) Başkasının çamaşırları da o makinada benden önce yıkandı diye :) Zira çamaşır makinası olmayan bir ev yoktur günümüzde.

Öğrenciler için ise öğrencilik zamanlarımızdan hepimiz biliriz ki, öğrencinin cebi deliktir :D:D Ha yıkatan tabi ki olur, ama çoğunluğu yurt banyosunda iki sabun sürüp, kalorifer üzerine serip kurutup giyiniyor :D:D Öğrenci parasını daha farklı şeylere ve genelde boğazına veriyor :) (ALLAH öğrencilere yardım etsin) :)

Mesajımın başında da dediğim gibi titizlik konusunda takıntılıyım, belkide bu yüzden böyle düşündüm :) Ha bu demek değildir ki, çamaşırhane de yıkanan çamaşırlar temiz olmuyor yada yıkatan titiz olmuyor, ama takıntılım ne yazık ki :)

Elbette ki çamaşırlarını dışarda yıkatacak hemcinslerimde vardır. Ama nadirdir diyorum :)

Sizin bu dediğiniz iş yeri, bence yanlız yaşayan adamlar için, uzun yol şoförleri için iyi olur.

Ama ütü olayı belki tutulabilir :) Çünkü çoğu kadın ütüden nefret ediyor :)

Üzgünüm size pek destek olamadım, teşfik edemedim ama benim bu konuda ki düşüncem bunlardır:)


ALLAH yardımcınız olsun ve en hayırlı kararı almanızı ve en hayırlısını yapmanızı sağlasın. Şimdiden hayırlı işler ve bol bereketli kazançlar dilerim :)
 
Pardon, önemli bir detayı atlamışım :) Otel ve yataklı konaklama tesisleri ile mükemmel işler yapabilir ve oldukça güzel kanzçlar da elde edebilirsiniz :) Benim nacizane fikrimce: siz bu tarz firmalarla görüşüp iş bağlayın :)
 
Gecenin bu saatinde uzun bir cevap yazdığınız için tşk ederim.

Şimdi yaşadığım yer Ataşehir bölgesi.Bu bölgede lüks konutlar filan yapılıyor habire ve emlak fiyatları tavan yapmış durumda olmasına rağmen yinede evler satılıyor.Ayrıca burada Yeditepe Üniversitesi var ve öğrencilerin çoğu eve çıkmak için Ataşehiri tercih ediyor.Yani öğrenci profilimiz zengin sayılır.Şimdi bu öğrenciler eve çıkıp makine masrafı yerine çamaşırhanede yıkatırlarmı bilemiyorum.Ayrıca mezun olunca o makine satma derdi taşıma derdi de var.Ayrıca ütü hizmeti de olucak.

Sonra burda yaşayan bayanların çoğu plaza kadını , hali vakti yerinde hani belki diyorum bir şansımız olabilir.Ama para varsa gider bir hizmetçi tutar işlerini görür diyede düşünmüyorum değil.

Bakalım etüd etmek lazım.

Nabız yoklamak için bu forumdan iyisi olamazdı. :)
 
Pardon, önemli bir detayı atlamışım :) Otel ve yataklı konaklama tesisleri ile mükemmel işler yapabilir ve oldukça güzel kanzçlar da elde edebilirsiniz :) Benim nacizane fikrimce: siz bu tarz firmalarla görüşüp iş bağlayın :)

Haklısınız da sermayem henuz o kadar büyük işler yapabilecek boyutta değil.O işleri yapabilmek için 20 kg lık makine ve kurutucu almak lazım.

Ben bunun yerine kauförlerle anlaşmayı düşündüm.Bayan - bay kauförlerinden havlu gibi ürünleri almak gibi mesala.
 
Aramıza hoş geldin canım; ben öğrencilik hayatım boyunca narin ellerime kıyıp:D:D elimde yıkadım ama çamaşırhaneye vermedim. Rüyam gibi düşünüyorum yani :D:D Ama odadaki kızların çoğunluğu veriyordu ve ütü istemiyorlardı , malum para çok tutmasın diye. Tabi erkek arkadaşların çoğunluğu çamaşırhaneden çıkmazdı. Bir- ikisi evlerine makine almayı düşünmüşler, onuda kullanmayı başaramadıkları için markalı kıyafetlerini hep telef etmişlerdi. hahaha Yani bence erkekler garanti müşteriniz olur. Bu bahsettiğiniz varlıklı insanların çalıştıkları için çamaşırlarını vereceğini düşünmüyorum. Bunların birçoğu haftada 2 gün gelen temizlikçiye her işi yaptırmyı tercih ederler diye düşünüyorum.Bence siz kuaförlerin yanında orta sınıf lokantalarında örtülerini yıkayabilirsiniz. Ayrıca fikrim bu işin devamı gelir. İnşallah işi büyütürsünüz ve buradan bizlere de haber verirsiniz.
 
Geri
Üst