İstenirse kız istenirse erkek bebek olabilir mi?

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
İstenirse kız istenirse erkek bebek olabilir mi?
erkek bebek kürleri
AŞIRI SPOR YAPMAK HAMİLE KALMAYI ÖNLERMİ ?
Aşırı egzersiz yapan bazı kadınların hormonal sistemlerinde bir değişim söz konusu olabilir ve yumurtlama sı durabilir.
ERKEĞİ VE KADINI İLGİLENDİREN SORULAR
KAN UYUŞMAZLIĞI NEDİR


Eşler arasında rh+ taşıyan anne ile rh kan taşıyan babadan gelişen bebeğin plesenta yolula anneye gecebilecek kan hücrteleri annenin bağışıklık sistemini uyararak rh pozitif olan kan hücrekerine karşı antikor üretir.Bu antikorlar daha sonra cocuğa geri geçerek kan hücrelerini yıkmaya başlar ve cocukta anemi ve sarılık meydana gelir. Tedavi edilmediği takdirde aşırı kansızlığa baglı kalp yetmezliği buna bağlı olarakta karın içinde su toplanması,karaciğer ve dalak büyümesi ortaya çıkar.
AKRABA OLMADANDA COCUKLA İLGİLİ UYUŞMAZLIK
OLUP OLMAYACAĞINI NASIL ANLIYABİLİRİZ

Kan gruplarınızı kontrol ettirerekAnne adayının ilk gebeliginde kan uyuşmazlığına baglı sorunlarla karşılaşma riski yok denecek kadar azdır.Gebelik biter bitmez 72 saat içinde AntiD Gama Globulin denilen koruyucu iğne yapılması gerekir
Gebeliğin 1418 .haftasında yapılacak amniyosentez ile anlaşılabilir.ikili test ile de oluşabilecek sorunlar daha bebek doğmadan anne ve babanın onüne gelmektedir.
İSTEYENE KIZ,İSTEYENE ERKEK BEBEK OLUR MU?
Çok sorulan hakkında çok tartışılan bir konudur. Bunun için çeşitli öneriler diyetler ve günler verilmektedir. Doğruluğu kesin saptanmamakla birlikte Kız yada erkek bebek isteyen çiftler tarafından denenmektedir. Doğacak çocuğun cinsiyetini baba belirler. Laboratuar araştırmalarında erkekte bulunan x kromozomlarının y kromozomlarından daha yavaş ama daha dayanıklı olduğu belirtiliyor. ”y” kromozomu erkek x kromozomu kız bebek oluşturuyor. Az yapılan seks “ x” kromozomlarını artırıyor. Sık yapılan seks” y “kromozomlarını artırıyor. Erkek bebek istenirse deniz ürünleri, hamur işleri, dana eti, kayısı, muz, fasülye, soya, kuru erik, kestane üzüm, portakal bolca yenmesi gerekiyor. Kız bebek istenirse elma,kavun,yumurta,balık,haşlanmış tavuk,marul,soğan,çilek,hindistan cevizi, kuşkonmaz yenmesi gerekmektedir.
SEVİŞMEYE VUCUT SAATİNİZİ AYARLAYIN
Günümüzde genellikle eşler seksi günün bitiminde istirahate çekildikleri zaman yapmayı planlarlar.Düşününce en müsait zaman gibi görunmekle birlikte çiftin en yorgun olduğu döneme rastlamaktadır.Yukarıdada bahsettigimiz gibi çiftlerin aslında cinsel performanslarının en yoğun olduğu saatler sabah uyandıkları saatlerdir.Yorgunluk atılmış ve yeni bir güne başlanmaktadır. Neden bunu değerlendirmiyorsunuz.Hafta sonları tatil saatlerini de en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.
ruyada-ikiz-erkek-bebek-gormek.jpg


KADINDA VE ERKEKTE CİNSEL İSTEKSİZLİK
CİNSEL İLİŞKİ SEYREKLEŞİRSE CİNSEL PERFORMANSDA DÜŞÜŞE NEDEN OLAN ETKENLER MONOTONLUĞU ORTADAN KALDIRIN

Uzun süreli birlikteliklerde yasamdaki tekdüzelik bazı duyguların kaybolmasına neden olabiliyor.Günlük yaşam koşulları gün içinde yaşananların yorgunluğu,akşam eşler biraraya geldiklerinde özel yaşanacak saatleri ya çok az kalıyor yada yaşanacak hal kalmıyor.Sürekli erteleme bir müddet sonra yerini tembelliğe ve ihmale bırakıyor.Monotonluğu kaldırmada eşlerin de sürekli topu karşı tarafa atmaları ilişkiyi iyice gergin hale getirebilir.
  1. İki tarafta birbirini beklememelidir.Günü ilginç hale getirecek herhangi küçük bir şey ertesi günler için iyi bir maya olabilir.
  2. Aniden dışarıya çıkma fikri.
  3. Akşam gelirken eve değişik bir meze alıp akşam yemeğini zenginleştirme
  4. Her zamankinde değişik stilde bir seks
  5. Hergün giydiğiniz stilde elbisenin tam tersi bir kıyafet veya bir renk
  6. Tamamen değişik bir saç ve makyaj modeli
  7. Erkeklerde sakal veya bıyık modeli
Haftada bir geceyi ne olursa olsun mutlaka kendinize ayırın.Ve o gece konuşun.İster evde ,ister yatakta,ister dışarda bir akşam yemeğinde ama o günü mutlaka konuşmaya ayırın ve kendinizle ilgili aklınıza ne geliyorsa konuşun.Kavga da edebilirsiniz,munakaşada da ama kırıcı olmadan.Sorunlarınızı ortaya döktukten sonra bunkarı nasıl halledeceğinizi konuşun.
SORUNLAR TEK TARAFLI OLAMAZ
İlişkilerde anlaşmazlık yanlızca tek kişiye ait değildir.İki kişiye aittir.Herkes herşsyden zevk alacak ve aynı şeylerden hoşlanacak diye bir şey yoktur.Eşlerin ikisi de ayrı karekterlerde ve ayrı cinste iki insan.Gelişimleri ve yetişmeleri birbirine yakın aileler gibi gözükse de bir çok değişik noktaları var.Bu insanlar hemen hep ayni şeylerden hoşlanamazlar.Bu birlikte geçirilen yılların beraberinde getirebileceği seylerdir.Eşler normal hayatta ve sekste birbirlerinin nelerden hoşlandığına yada hoşlanmadığına dikkat etmeli ve buna göre hareket etmeliler .Fedakarlıklar da karşılıklı saygı çerçevesinde yapıldığı takdirde halledilemiyecek hiçbir sorun yoktur. kaynak:cocukistiyorum.com
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
:Dvalla ben çin takvimine göre hamile kaldım normalde böyle şeylere inanmazdım ama yinede bi deyelim dedik o da doğru çıktı sizde bi deneyin derim
 
Geri
Üst