öyle bir geçer ki sivilce ?? Mutlaka okuyunuz

  • Konbuyu başlatan beklenenbebis
  • Başlangıç tarihi
B

beklenenbebis

Forum Okuru
öyle bir geçer ki sivilce ?? Mutlaka okuyunuz
öyle bir geçer zamanki berrin sivilce berrin sivilce yüzü öyle bir gecer zamanki geçer zaman ki
Benimde çok dikkatimi çekiyordu bayanın yüzündeki sivilceler.Sivlcelerden kurtulunca güzelliği dahada ön plana çıkmıştır...

396484d83134401d2f.jpg

Sivilceler kesin çözüm pembe maske (Gündem haberleri)
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran 'Öyle bir geçer zaman ki' dizinde, hukuk fakültesi öğrencisi Berrin'i canlandıran oyuncu Çağrı Atiksoy'un cildindeki düzelme izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.


Çağrı Atiksoy, yüzünde makyajla bile kapatamadığı sivilcelerden 20 gün boyunca gördüğü pembe maske tedavisiyle kurtuldu. Estetisyen Nesrin Sürer, Habertürk ekranlarında yayınlanan akşam haberlerine konuk oldu ve bu mucizevî yöntemi izleyicilerle paylaştı.
Dizinin ilk bölümlerinde Çağrı Atiksoy’un yüzündeki kabarıklıklar izleyicilerin dikkatinden kaçmıyor bu sorun nedeniyle oyuncu ne zaman gazetecileri görse yüzünü kapatıyordu.
Bir arkadaşını tavsiyesi üzerine Estetiysen Nesrin Sürer’in kapısını çalan Atiksoy bu derdine pembe maske tedavi yöntemiyle derman buldu.
Bir manken arkadaşının tavsiyesiyle Atiksoy'un kendilerine geldiğini söyleyen Nesrin Sürer, “ Bu 20 günlük bir tedavinin ardından alınan bir sonuçtur ve daha henüz tedavisi bitmedi. Şu anda mükemmel bir görüntüye sahip o kabarık olan sivilceler yumuşadı ve yüzündeki aşırı yağlanma dengelendi. Bu uyguladığımız yöntem rengi pembe olduğu için pembe maske diye söylüyoruz. Pembe maske cildin alt bölümlerine inerek aşırı yağ salgılamasını ve yüzün kurumasını engelliyor” diye konuştu.
Pembe maskenin içeriğinde mineral tuzlar olduğunu söyleyen Sürer, sözlerine şöyle devam etti: “ Bu bir biyolojik undur, biz bunu sıvı ile karıştırarak bulamaç haline getiriyoruz ve yüzün tamamına sürüyoruz. Bu yaptığımız yöntem ciltteki aşırı yağlanmayı engelleyerek hızlı bir şekilde yüzün düzelmesini sağlıyor”
Bu tedavi yönteminin herkeste uygulandığını söyleyen Sürer, fiyatının seans başı 300 TL olduğunu belirtti.

ARGAN YAĞINA YOĞUN İLGİ
Yurtdışında da oyuncuların çokca tercih ettiği pembe maskeyi ülkemizde uygulatan ünlüler arasında Gamze Özçelik, Zuhal Olcay ve Tuba Büyüküstün de bulunuyor.
Öte yandan dizinin ağır dönem makyajı yapılan kadın oyuncuları da sadece Fas'ta üretilen argan yağını kullanmaya başladı. Argan yağı Fas'ta zeytin ağacından elde edilen bir yağ ve deride oluşan yara ve izlerin iyileştirilmesinde kullanılıyor.
 
Geri
Üst