Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

tunacım oluşun 9 mayıs doğum günüyse boğa burcu benim küçük oğlumda 2 mayıs oda boğa çok zorlar allah kolaylık versin şimsi 15 yaşında ve ergenlik döneminde olduğu için bana kök söktürüyor haddinden fazla asabi süt gibi birden kabarıyor sonrada üzülüyor gönlümü nasıl alacağını şaşırıyor büyük oğlum sakindi ama yapacağınıda yapardı şimdi bazen konuşuyoruz gülüyor çocukca şeylermiş annem diyor içim rahatlıyor küçükte eninde sonunda normale dönücek diyorum ama ben boğa burcuyla hiç anlaşamıyorum oğlumolmasa napardım bilmiyorum :) allah kolaylık versin öğrenince yazmak istedim :)
 
mavişim günaydınn, yazmıştım önce de dedene üzüldüm Allah yerinde dinlendirsin mekanı cennet olsun, bu kanser illet yaa ben de babacığımı 1998 de ondan kaybettim, torunlarını göremedi daha üniversetede öğrenciydim ama Allahtan geliyor işte, çok zorr Allah kimseye vermesin, ama görüyor bizi biryerlerden biliyorum. çoook özlüyorum onu bir gün çıkıp gelecek gibi.

canım benim belki gelmiştir bebik, adamcağız da heyecanlanmış yazık, inş süpriz olur, teste güvenme geç çıkabilir. hadi inş nisan hamişlerinden olursun. yaa ben bekliyorum canım yarın test yapıcam yine olursa, bir de oğluşum yarışmada kral olursa çifte bayram yapacağım:))) ama hissediyorum bşyler inş psik. değildir. az önce midem bulandı, bir de çok ilginç yaa göğüslerim çok ağrırdı şimdi tatlı bir ağrı var, sanki heran adet olucam gibi. inş olmammm bakalım Allah hayırlısını versin..
Canım okudum zaten sağolasın allah tüm kaybettiklerimizin mekanını cennet etsin sen çok erken kaybetmişsim babanı allah sabırlar versin bitanem eminm o sizi izliyor görüyordur evet çok zor deem benim bitanemdi neyse yine ağlamaya başlamayım............canım farkındamısın bilmiyorum aynı zamanda başlamışız ve adet günlerimiz birbirine bayağı uzakken şimdi yanyana geldik sanırım sen yada ben şeytanın bacağını kırdığımızda diğerimizde peşinden gelicek öyle hissediyorum :) hadi oluşumuz zaten bizim kralımız bide orada olayı bitirin gelin annesi size iyi şanslar benim yerime öp o tatlı yanaklarından :)
 
merhaba kızlar fırsat buldukça girmeye çalışıyorum o zaman da zaten ancak yazılanları okuyabiliyorum. kısa sürede sayfalar dolunca anca tabi. bazen böyle yazmaya da fırsat buluyorum işte. benim 1 mayısta daha çok var. sizlerde gelişme varmı bakalım. doktorum bana ilk 10 değil son 10 değil aradaki 10 günde bi var bi yok yani gün aşırı yapın dedi zaten yapıyoz da bazen geç yumurtlama oluyo o yüzden ay sonuna kadar gün aşırıya devam bakalım. inşallah bu ay olur da ilaca gerek kalmadan olmazsa destekleyici ilaç vericek doktor bakalım kısmet hayırlısı artık.
 
kızlarrrrr eşim aradım şimdi dr gözündeki ödem geçince daha iyi görebilirsin demiş neolurrr dua edin meleklerim sizlerin duasıyla iyi olucaz inşşş heycandan bituhaf oldum

Cok gecmis olsun canim rabbim acil sifalar versin ben o goz sorunlarini kendi annemden bilirim cunku kendisi bir gunde sol gozunu kaybetti ve sag gozude %20 goruyor ben ona 10 sene boyunca destek verdim yoksa psikolojisi alt ust olmustu babamdanda cok destek aldik allah herkese boyle aile nasip etsin amin insallah seninde gozun iyilesicek allahin izniyle dualarimiz seninle.
 
Merhaba meleklerim hepinize hayirli bir gun diliyorum rabbim tum dualarinizi kabul etsin, ben burdaki yazilari her okudugumda duygulaniyorum hepimizin derdi ayni ve neyin pesine dusmusuz demek hepimiz onem veriyoruz sirf bir evlat sahibi olalim diye burda dertlerimizi paylasiyoruz ve rabbimden dilerim ki insallah hepimizin dilegi yerine gelicek ve insallah rabbim hepimize saglikli ve HAYIRLI EVLATLAR vericek, hayirli evlat diyorum cunku zamani genclerini gordukce bundan umudum kesiliyor, eski zamani gencleriyle simdikiler arasinda daglar kadar fark var, allah bu zamanin ailelerinin yardimcisi olsun anne baba kiymeti bilmeyen evlatlarada akil fikir versin, yuce rabbim sen kotuleri islah et, kotu yoldan iyi yola tesfik et. bir anne baba evladina ne kadar iyi ornek olmaya calisirsa calissin o evladin icinde onu algilamak yoksa hepsi bosuna gider ve cok yazik keske oyle olmasa!!! yuce rabbim hepimizin sesini duysun amin.
 
sıkma canını git bi dr her ay beklemek zor varsa bişi çözümü bulunur ya canı nı sıkmaya değmicek inan bişide çıkmıcak.allahım şu güzel kutlu doğum haftası içinde dualarımızı kabul etsin inşallah.üzülme ağlam demicem çünkü insan ağlamadan rahatlayamıyor.allah yardımcın olsun.
kızlar ben çok kötüyüm test yaptım sonuç hüsran.biliyordum böyle olacagını.bazen kendimi boslukta hissediyorum işte o zamandayım.o tek çizgiyi görmek çok üzdü her ne kadar sonucu bilsemde insan çok kötü oluyor.testin basında 2 saat oturdum agladım görseniz iki gözüm iki çesme.elim aygım titriyo hala. galiba benim doktora çıkma zamanım geldi. aslında doktora çıkmaktan da korkuyorum. tuhaf hissler var içimde sanki olumsuz şeyler duyacagım gibi.cesaretimi toplamam lazım en kısa zamanda.NE OLUR BENİM İÇİN DUA EDİN ÇOOK İHTİYACIM VAR.
 
kızlar ben çok kötüyüm test yaptım sonuç hüsran.biliyordum böyle olacagını.bazen kendimi boslukta hissediyorum işte o zamandayım.o tek çizgiyi görmek çok üzdü her ne kadar sonucu bilsemde insan çok kötü oluyor.testin basında 2 saat oturdum agladım görseniz iki gözüm iki çesme.elim aygım titriyo hala. galiba benim doktora çıkma zamanım geldi. aslında doktora çıkmaktan da korkuyorum. tuhaf hissler var içimde sanki olumsuz şeyler duyacagım gibi.cesaretimi toplamam lazım en kısa zamanda.NE OLUR BENİM İÇİN DUA EDİN ÇOOK İHTİYACIM VAR.
Canım benim çok haklısın üzülmemek ağlamamak elde değil bilmiyorum kaç aydır uğraşıyorsun bekliyorsun ben iki yıl her ay ağladım beklemek çok zor ama inanki zamanı var ve gebeliğin olduğunda demekki zamanı bugünmüş diceksin Allahım herşeyin hayırlısını versin Allahım sabır versin çok zor Allahım yardımcın olsun ama inan birgün olucak umudunu yitirme :)

 
kızlar ben çok kötüyüm test yaptım sonuç hüsran.biliyordum böyle olacagını.bazen kendimi boslukta hissediyorum işte o zamandayım.o tek çizgiyi görmek çok üzdü her ne kadar sonucu bilsemde insan çok kötü oluyor.testin basında 2 saat oturdum agladım görseniz iki gözüm iki çesme.elim aygım titriyo hala. galiba benim doktora çıkma zamanım geldi. aslında doktora çıkmaktan da korkuyorum. tuhaf hissler var içimde sanki olumsuz şeyler duyacagım gibi.cesaretimi toplamam lazım en kısa zamanda.NE OLUR BENİM İÇİN DUA EDİN ÇOOK İHTİYACIM VAR.[/Q
canımmmm zulme herseyın hayırlısı bıtanem uzulcek bısey yok kısmet nezmansa ozman olcak bunu unutma allah can saglıgı wersın sanada esınede sabret hepımız beklıo unutma bunu bebısın gelcek allahın ıznıyle hadı gül bakalım uzulmek yuakısmıo sana ( gercı yuzunu gormedım ama hıc yınede gülllll :) )
 
Geri
Üst