bu da benm derdm :'(

simayq

Yeni Üye
Üye
bu da benm derdm :'(
benm 1.5 yıldr görüştüğüm bi çocuk var. ailesi çok iyidir ama akrabalrına gelnce iyi diyemycem :'( ya aile yapıları bze göre çok çok farklı. benm ailem dinine düşkündür ve düzenli bi aile yapımız vardır. onun ailesi tam tersi :'( hepsinin davranışları yaşama şeklleri çok garip :'( teyzesi fal baktığı için içine cnlr musallat olmş, annesinn dayısı çalışmayı sevmdedği için genelvdn emekli bi kadnla yaşıyo :'( kendi dayısı büyük dayılarının 2si çalışmayı sevmedkleri için eşleri terkedip gtmiş, teyzesnn kocası işyernn arabsından uyuşturucu çıktığında arabada olduğu için hapise girdi çıktı. kuzeni eniştesyle sevgili oldu teyzesinn haberi olmadan.bu anlattıklarım anne tarafı. baba tarafnda yok öyle kötü şeyler. ama bn bunları aileme nasıl anlatcam anlatmasam mutlaka duycaklar ve bırak o çocuğu dicekler ama vazgeçemiyorum ondan :'( bana yardmcı olun lütfen :'(
 
Anladım canım zor bi durum belki anne babası iyi diye sorun çıkarmaz ailen.
Rabbim yardımcı olsun canım sevdiğinden ayırmasın...
 
bencea annen ve babnla hemen hewrşyi konuşmalısın tamam aildeki bireylerin davrnşları çok kötü ama senn evleneceğin kişininde onlar gibi olacağı söylenemz şimdiden.hemde dinine düşkün veya değil herkesin kendi seçimi.dinlerine dşkün olmayan insanlar çok kötlermiş gibi algılanıyor.dininde bir dozu olması gerek bnce.ailen zaten hoşgryle karşılayacktır muhtemelen.
 
bencea annen ve babnla hemen hewrşyi konuşmalısın tamam aildeki bireylerin davrnşları çok kötü ama senn evleneceğin kişininde onlar gibi olacağı söylenemz şimdiden.hemde dinine düşkün veya değil herkesin kendi seçimi.dinlerine dşkün olmayan insanlar çok kötlermiş gibi algılanıyor.dininde bir dozu olması gerek bnce.ailen zaten hoşgryle karşılayacktır muhtemelen.

tabiki din herkesi kendi seçimi.dinine düşkün derken onu kasdetmedm canım. ailem daha doğrusu akrabalrm tutucu braz onu kasdettm
 
Armut dibine duser derler canim,sevgilin belki oyle degil ama yinede ayni kani tasiyor akrabalari ile bunu da gecersek sen anlasiyorsan sorun yok diyecegim ama bi kisi ile evlenince inanki ailesi ve hatta akrabalari ile de evlenmis oluyorsun.Sevdigin kisiyi ailesinden cimbizla cekip cikaramiyorsun.Ayrica hic kimse vazgecilmez degildir,iyi dusun ve kararini kendin ver canim.
 
ya eğer sevgilinle anlaşabiliyorsan ailesinin bahsettiğin özelliklerini taşımıyorsa ailene durumdan bahsedip ama erkek arkadaşını ve kendi anne babasının farklı olduğunu söyleyerek kabullendirmeye çalış derim..Rabb'im hakkında hayırlısını versin tatlım..
 
Genelde önemli olan konu Erkek arkadasinin Anne ve Babasi.. Genelde onlara bakarak seni verip vermiycegi konusunda karar verirler - yani ben öyle biliyorum.. Egerki Anne - Babasi "düzgünse" ve saydiklarinla bir alakasi yoksa, o zaman bana göre sorun yok.

Tabiikide ailesi ve görüseceksindirde onlarla - ama bana göre bu kiz vermeme konusu olamaz. Sonucta sevdigininde onlar gibi olacak diye birsey yok..

Kisaca: Mühim olan Anne-Babasi.. :)
 
canım cok üzüldüm adına haklısın bu durum zor.Çünkü ilişkin ne kadar ciddi olursa ailesiylede o derecede ciddi olman gerekir.Teyzesi fal bakıyor falan dedin belki bu aileye daha önceden yapılmış bir büyü falan olabilir hepsinin hayatları dağılmış cünkü bir aile bu kadar şanssız olamaz bu işin içinde birşeyler var dayılar calısmayı sevmiyor falan..nerden cıkardın diyecek olursan benim babama kücükken yapmıslar tabi hoca işi falan bozmuslar bu işi...babam hala o agresifliği üzerinde tasıyor.babannemlerin evinde herkes gergin halam amcam babannem herkes gergin yani tüm aileyi etkiler.Sana cümlelerimle yardım etmek isterim,bu çocukla ilerde evlenirsen fikir çatışmaları düşünce anlaşmazlıkları ortaya cıkabilir,ama belkide onu sen değiştirirsin dinine falan bağlanır.Gerçi kimde din olduğu belli olmaz herkesin kendine.Hayırlıysa olur ama böyle anlatınca hiçte olacak bir iş gibi gelmiyor.Benim fikrim bu.Annesiyle babasının daha doğrusu cocugun kendi ailesiyle hepsiyle tanıstığın zaman gerginlik yaşarmısın? çekinirmisin? bunların cevaplarını kendine verebiliyormusun.Eğer çekinmem gerilmem diyorsan olabilir.Ama tüm sülalesiyle tanıstığında sana çok ters aile yapıları olduğunu birkez daha anlarsan yavas yavas bitir derim...hayırlısı olsun hakkında
 
Geri
Üst