Amacım sadece anonimce, anonimlere yardım etmek :)

Pasaklı Tanrıça

Yeni Üye
Üye
Amacım sadece anonimce, anonimlere yardım etmek :)
Öncelikle merhaba birkaç gündür aklımda olan yapmak istediğim fakat Sadmin'in , Mawi'nin ne kadar doğru bulacağını bilmeden eğer hatalıysa silinmesinden gücenmeyeceğim bir konu açmak istedim burada umarım kusur işlememde kızmazlar. :)

Bazılarımız çok güzel burada dertlerini paylaşabiliyor ama kimisi her ne kadar nickleride olsa o yazının okişiye ait olduğu belli veya tüh keske yazmasaydım gibi lafların geçebileceğibir konu açıp çözümünü arıyor.Bende bu durumu farkettim bir çözüm buldum. :)

Mesela ben siteye ilk geldiğimdederdimi söylemekten çekiniyordum, eee tanımadığım kişiler bilgime ortak oluyordiye neyse saadete geleyim Melekler Mekanı adına bir formspring açtım yaniburaya Anonim olarak adınızı,nickinizi vermeden sorunuzu yazabilirsiniz diyedüşündüm. (biraz karakter sınırlaması var ama fazla değil sanırsam) :)


Ne dersiniz? Fakat MM yönetimibu yaptığımı beğenmez hayııır buraya yazın derdinizi derse orasına karışamamemir büyük yerden derim genede ben lafımı sonlandırarak söyleyeyim cevap isteyip yazamadığınız soruları Bu konu üzerinden bana sorabilirsiniz


(umarım bu yaptığım MM ye aykırıdeğildir ) :)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ee pasaklı biraz tanıtsan bize bu formspring işini :D:D
 
Ee pasaklı biraz tanıtsan bize bu formspring işini :D:D

attığım linke tıklayınca oradaki boşluğa sorunlarını yazacaklar "send your question" a basacaklar ve soruları bana gelecek ve hepsine cevap verebilcem bu şekilde soru sormaktan çekinen kişiler adını vermeden cevap alabilirler :) burada çok fazla konu olduğu için gözümüzden kaçan ve hepsine bakamadığımız ve derdine çözüm arayan arkadaşlarıımız var sonuçta. Bu yüzden sorularının daha kolay ulaşması için böyle bir şey düşündüm. :)
 
yo hayır orada cevapladığım sorunun sağında "answer this question" var oraya basarak cevap verebilirsin ama başka birinin cevap vermesi üyelik gerektirir ki üye olmak için answer this question a bastıktan sonra Clik here to sign up a basıp (sağ tepe köşede) önüne çıkan yerleri sallamasyon doldursanda seni üye yapıyor ve cevap verebiliyorsun yalnız ben değil yani :)ama cevap senin sayfanda çıkıyor bu yüzden cevap vermek isteyenlerinde bana "şu soruya cevap" diyip cevabını yazmaları sonucunda ben MeleklerMekanı sayfasında cevabı alta eklerim (soruyu istediğimiz kadar yanıtlama hakkımızı veriyor formspring) :)
 
Son düzenleme:
kimse kalmamış eskilerden siteden giden birdaha geri gelmemiş :( ne güzel günlerdi. eskilerden bi ç*** kalmış onada çok kırgınım
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Gelenin de gelmeyenin de başımızın üstünde yeri var.. Gün içinde sürekli online olanlar aniden ortadan kayboldu ve birdaha uğramadı.. O kaybolanların biribirleriyle ilişkili olduğundan , birinin diğerini ve diğerlerini örgütlediğin den kesinlikle eminim . Bizim için kayıpmı değil. Kimin vefalı kimin vefasız olduğunu gördük. Çoğunluk ikinci önermeme örnektir. Buranın en eski daimi hatta temelini atanlardan ve o temelin üstüne görkemli bir yapı imar edenlerden biri olarak kendimle gurur duyuyorum . Melekler mekanı benim için her anlam da çok özeldir. Sağlığım ve ömrüm elverdikçe her zaman burda olacağım..
 
Geri
Üst