Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Bencede testi yap kurtul.Kendini daha çok sıkarsın böyle.Ben artık son aylarda sırf yapmak için yapıyordum.Çıkmayacağını bile bile.Ama en son yaptığım çift çizgi oldu.Hemde hiç beklemediğim bir ayda.Onun için yap sevinçli haber alırsın belki almazsan da yeni bir başlangıç olacak demektir bebiş için.
 
bembeyazcım sen neler hissettin hamileyken hadi yaz bana bekliyorum (test yapıcam ama korkuyorum hüsrana uğrarım diye offf beklemek ne kadar zor yaa )

Canım benhamile olduğumu ilk hissettiğimde üzerimde böyle luzumsuz bir ağırlık hissetmiştim. Birde göğüslerin şişmesi değilde ellediğimde ucu acıyordu. Böyle tatlı tatlı acıyordu. Başka belirgin bir şey hissetmedim. Hadi inşallah çift çizgiyi görürsün canım benim. İnşallah hamileyim yazarsın burayaaa.
 
merhaba kızlar bende adet oldum aşılamaya karar verdik bayramdan dolayı ekim ayına kaldı inşallah bu ay hamile kalırımda aşılamaya gerek kalmaz kızlar dularınızı eksik etmeyin hamiş arkadaşlar sizlerin duaları kabul olur hepimize RABBİM saglıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah....
 
Geri
Üst