üzülme canım gelecek ay inşallah allah herşeyin hayırlısını versingünaydın herkese,ben adet oldum maleseff🙁(( beklenmeyen adet tarihim 20 eylül...
ayyyyy gece cok kotu oldum kızlar mıde bulantısından dolayı ölüyorum sandım eşime bısıler haızlrayım dedım ayyy krız gecırecektım nerdeyse allahtan uyuya kalmısım yoksa cok kotu olmustum neyse bu arada herkese gunaydınlar 😀
lalezar ablam sen hamileliğin başına geri dönmüşsün =) uyku durumu bende 1,5 ay sürekli uyudum
günaydın herkese,ben adet oldum maleseff🙁(( beklenmeyen adet tarihim 20 eylül...
slm günaydın herkeze arkadaşlar yaa benim dün adet olmam gerekiyordu ama henüz birşey yok ,kendimide sizide kendimle beraber umutlandırmak istemiyorum ama ben bu ay kendimi çok garip hissediyorum,göğüslerimin ucu çok sızlıyor,bacağıma ani kramplar giriyor,kasığıma ani kramlar giriyor bu ay çok değişik bir duygu içindeyim bilmiyorum ben kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama acaba hamilemiyim yaaa.hamiş arkadaşlar hadi bana yardım edin neler hissettiniz hamile kaldığınız ilk günlerde yorum yazın bekliyorum lüttfeeeeennnnnnnnn🙂))))
evet tatlım sıra bizde gelecek ay neden olmasın kız olurmu olur🙂defnecim sıra bizde artık sanırım hayrlısı ile gelsin bebişler inşşşş
tşk melodicim ewt dün yazdım artık umudumu kaybettim diye hiç bişeyden zevk almıyordum o yüzden uzaklaşmak istedim herşeyden yanlış anlamayın ne olur sizlerle tanıştığım için çok mutluyum ama benimkisi sadece psikolojik sendrom du galiba ama toparladım kendimi iyiyim şimdi sende hamiş kalmışsın çok sevindim inşallah darısı hamiş olmak isteyen herkeze ..