Bugün Küçük Adamımın Doğumgünü :)

T

TİTAN

Forum Okuru
Bugün Küçük Adamımın Doğumgünü :)
doğumgünü oğlumun doğumgünü kutlaması duygularım düşüncelerim dileklerim 2011 ile ilgili bilgiler burada melekler
Tam 10 yıl önce bugün ailemize katıldı benim küçük adamım :) Doğacağını öğrendiğim andan itibaren, evimizin bir numaralı yakışıklısının üstüne bir sevgi daha nasıl olur diye düşünmeye başladığımı itiraf ediyorum :) Acaba bir büyük sevgi daha sığar mıydı kalplerimize eşim ve benim? :hıms:

Sığmak ne kelime,tam yerini buldu ve yerleşti koca bir kök saldı.Ve oğullarımızın kalbimizde ki sevgileri birbirine dolanmadan aynı şiddet ve büyüklükle devam ediyor. :)

Melek arkadaşlarım bugün benim küçük oğlum Arda Çağan'ımın doğum günü.Her evlat annesine özel ve kıymetlidir ama keskin zekası,akıllı ve saygılı duruşuyla etrafından övgüler aldığım küçük adamım bugün 10 yaşını doldurdu.Sizlerle paylaşmak istediğim bu mutlu günde,hepimizin evlatlarına sağlıklı ,huzurlu ve hayırlı uzun bir ömür diliyorum içinde benimkiler de olmak üzere.:hıms:Evlat sevgisini dört gözle bekleyen melek arkadaşlarıma da Yüce Allah'ın bu eşsiz duyguyu tattırmasını temenni ediyorum.

İyi ki doğdun Arda Çağanım,seni çok seviyorum minik kuzum :nazar:...




ARDAM1-vert-175.jpg


dgsn6fn9.gif

 
oyyy benim paşammmm yakışıklı yeğenimm umarım hayat seni hak ettiğin mertebelerre, zirvelere taşır. hep mutlu,sevgi dolu ve başarılı ol. Sİzler bizlere sunulmuş en değerli ve en kıymetli hazinelersiniz. Rabbim sizi her kötülüklerden her türlü nusibetten korusun uzak tuttsun. önünde daha çok uzun yollar olucak bu uzun yollarda anneciğini hiç bir zaman üzme, bu uzun yollarda sana sağlık,mutluluk,başarı diliyorum. doğum günün kutlu ve bütün yıllar senin gibi tatlı olsun paşammm :D:D

İYİKİ DOĞDUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ARDAAAAAAAAAAAAAA
:kutla::kutla:
 
Doğum günün kutlu olsun Arda Çağan...Seni kocaman öpüyorum ve ömür boyu mutluluklar diliyorum...İyiki doğdun...
 
vayyyy paşamız 10 yaşında mı olmuş şimdiii ??? titanım ne güzel bi duygudur evlat sahibi olmak. Minik ardaya uzun sağlıklı ömürler diliyorumm.... nice mutlu yıllara
 
Geri
Üst