Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

best dream sen bir 20. haftaya gel bak nasıl büyüyorsunuz, ben de büyümüyoruz derken kocaman olduk şükür:) ha bir de oğlun olacağını duyunca hemen eklemiştim listeye canım Allah tamamına erdrsn:)

shekerim ben pazar günleri listedeki hamilelik haftalarını değiştiriyorum, şurda 3 gün kalmış sonra 27 yazıcam seni de:)

sedenim inş Allah size de bebek nasip etsin, adet olduysan yeni tarihini söyle de ekleyelim canım.
 
canlarım merhaba nasılsınız ? Ben ve kızım çok iyiyiz umarım hamişlerimizde ve yeni annelerimizde iyidir...bu arada ben hala hamiş gözüküyorum...arada da girsem sizler hala aklımdasınız bunuda söylemeden geçmeyim.Ya bide deneyimli annelerimizden bir yardım isteyecektim benim kızım bu sıralar çok gazlı bu gaza ne yapabilirim acaba ?
 
Merhaba kızlar ben geldim..
Buraya üye olduğumda bebek telaşını henüz yeni yaşıyordum yeni başlamıştı ağlamalarım... Nekadar zaman geçti üstünden geriye dönüp baktığımda umutsuz değilim asla çünkü öyle imkansız denilenler oldu ki Rabbim ol dedi hamile kaldılar hatta bebeklerini kucaklarına aldılar :nazar: :nazar: :nazar:
Ben arkadaşlarımı gördükçe hep umutla doluyorum onları asla unutmadım bazılarıyla görüşemiyoruz artık ama burada ne hayatlar yaşandı...Şimdi sıra bende birçoğunuz bilirsiniz doğunun azizliğini yaşamıştım doktor olmadığı için olanların verdiği yanlış ilaçlarla hastahanelik olmuştum ve klomenle kistim olmuştu tabi doktorum yumurta takibini asla yapamam dediği için ben bu kistide geç öğrenmiştim geriye bakıyorum da neler yaşamışım ama yılmıyorum asla! Ben anne olmak istiyorum! Bebeğim bize gelecek bunu biliyorum :bebeğim:
Şimdi taşındık artık imkanlarımız daha iyi ve doktora gittim tahlillerim yapıldı nasipse 02.11.11 tarihinde yani bu çarşamba günü hsg çekilecek doktorum tahliller iyi ama araştıralım bu kadar zamandır beklediyseniz tez zamanda bebeğinize kavuşturalım dedi :hamileyim: Şimdi sizden birkez daha dua istiyorum bana dua eder misiniz? HSG sonuçlarım iyi çıksın ve tüm evlat hasretiyle kavrulan yürekler gibi benimde yüreğimdeki hasret dinsin...

Yeni regl tarihim : 20.11.11 Bu ay bebek umudunda değiliz doktorumuz önce bakalım eşinizede sizede neler oluyor her şey yolunda mı ona göre bu ay teşhis önümğzdeki ay tedavi olsun dedi ama tarihimi ekleyince vazgeçmediğimi bebeğimi beklediğimi daha iyi biliyorum..
 
Şimdi yardımınıza ihityacım var HSG çekilenler bana tavsiyeniz var mı? İnternetten araştırdığım kadarıyla aç gidilmeli o gün deniliyor öylemi yaptınız sizde, birde gitmeden önce ağrı kesici alırsanız daha az canınız acır diyorlar siz ne dersiniz? Bu arada maalesef eşim o gün yanımda olamayacak tüm gün yazılıları var okuldan izin vermemişler :18: oda olmayınca korkuyorum ya canım çok acırsa doktorum dedi sorun değil korkmayın biz filmden sonra sizi odaya alır dinlendiririz dedi ama yardımınıza ihtiyacım var siz neler yaptınız?
 
[sıze=3]şimdi yardımınıza ihityacım var hsg çekilenler bana tavsiyeniz var mı? Internetten araştırdığım kadarıyla aç gidilmeli o gün deniliyor öylemi yaptınız sizde, birde gitmeden önce ağrı kesici alırsanız daha az canınız acır diyorlar siz ne dersiniz? Bu arada maalesef eşim o gün yanımda olamayacak tüm gün yazılıları var okuldan izin vermemişler :18: Oda olmayınca korkuyorum ya canım çok acırsa doktorum dedi sorun değil korkmayın biz filmden sonra sizi odaya alır dinlendiririz dedi ama yardımınıza ihtiyacım var siz neler yaptınız?[/sıze]
öncelikle hepinizize selamlar sizleri çok özlemişim.biraz kendimi uzaklaştırmak istedim bebek hasretinden ama başarılı oldugumu söyleyemem.
Yeni hamişlerimizi tebrik ederim ve yeni annelerimizi bebişleriyle uzun ömür geçirmelerini dilerim.
Sılam nisa ben 1 hafta öncesi çekildim hsg yi.eger bi tıkanıklık yoksa sadece ilaç verilirken biraz acı hissettim ben ilk işlemlerde acı hissedecek bişey yoktu. 1 sat öncesi doktorum aprol fort agrı kesici yazdı.anlayacagın korktugum kadar yoktu.aç gelinmesi hakkında bişey bilmiyorum bana böyle bişey demedi doktorum.adetten sonra ilişkiye girme.işlem sonrası için yanında ped bulundur her ihtimale karşı.benim kanamam olmadı.ama tanıdıklarımda sonrasında kanama olmuş.
Bana gelirsem allahımı şükürler olsun kanalrım açıkmış flimlerimin çıkmasını bekliyorum çarşamba günde onları gösterecegim.hemde yumurta takibi yapacak doktorum o gün.
 
teyzelerı bız geldık oğlusumla kesınlestı oglum olcakmıs massalh herseyı cok ii boyu kılosu massalah rabbıme herseyı bellı olmus artık kocaman olmus :) ayyy heycandan ne yazacagımı bılemıyorum yanı kılosu 192 gr olmus kızlar 16+5 gunluk normal degılmı doktor teyzemıs normal dedı herseyı
 
Şimdi yardımınıza ihityacım var HSG çekilenler bana tavsiyeniz var mı? İnternetten araştırdığım kadarıyla aç gidilmeli o gün deniliyor öylemi yaptınız sizde, birde gitmeden önce ağrı kesici alırsanız daha az canınız acır diyorlar siz ne dersiniz? Bu arada maalesef eşim o gün yanımda olamayacak tüm gün yazılıları var okuldan izin vermemişler :18: oda olmayınca korkuyorum ya canım çok acırsa doktorum dedi sorun değil korkmayın biz filmden sonra sizi odaya alır dinlendiririz dedi ama yardımınıza ihtiyacım var siz neler yaptınız?
canım bende hsg geçen ay çekildim ama anestezi aldım o yüzden hiç bişey hatırlamıyorum allah yardımcın olsun inşallah bi sorun çıkmaz. en kısa zamandada bebeğine kavuşursun kendine iyi bak
 

slm meleklerim meleğimle biz geldik ikili tarama ya biraz erken gitmişiz ama 11.2 de gitmişiz 11.5 de gitmemiz gerekiyormş ondan mı bilmiyorm ense kalınlığımız 1 mm ve sonçlarımızda güzel çıkdı sanırım meleğim annesi gibi ince boyunlu olacak dr amcamız yatmıyor bir türlü sırt üstü dedi baya bekledi yatması için daha rahat ölçülüyormş ve bende gördüm 50 mm olmş meleğim ellerini ayaklarını kaldırıyordu çok güzeldi mahşallah rabbime şükürler olsun herkeze nasip etsin inş
 
Geri
Üst