sevgilimin anlamsız ısrarı

selam arkadaşlar geçenlerde sevgilimle 1 yılı doldurduk nerdeyse fakat bu son 3 ayında değişmeye basladı işte beni ne kadar seviyorsun diye sorgulamalar falan neyse bu günlerdede sürekli bizim eve gidelm diye tutturuyor hiç daha evine gitmemiştik dışarının nesi var diyorum oda değişiklik olur diye üsteliyor hatta bi snedir beraberiz bana güvenmiyomusun diye alakasız alınganlıklar gösteriyor geçenlerdede burun karıstırma igrençliği yaptı bilmiyorum kafam karısık ayrılmayıda göze alamıyorum yrdım edin nolur sizce napmalıyım

bence açilen kendine ceki düzen vermelisin,gidisatin hiç iyi degil ,profil resmine bakilirsa güzel kizsin ama orada bile basit bir kiz oldugun beli! ki yazik sapik supuk isler pesinde kosacagina derslerinle okulunla ilgi ceksen nasil olur???


dee yörü git lo ailen sapık sevgilin sapık bu ne get asabım bozuluyo senin konularına bakıncaaa :sinirli:

benimde dikatimi cekdi aksam aksam beni de güldürdün! Allah da seni güldürsün.

aslinda komik degil kendi yazdiklarini düsünse belki bir parça utanir...
 
gülüp geçmeniz güzel ama yargılamayın bu kızı belkide böyle ilgi çekmeye çalışıyodur banlanmış zaten

Kesinlikle gulmedim canim... yargilamamakta elde degil ki.. yok sevgilisinden ayrilir araya biri girer cikar sevgiliyle bulusur dedisi balgam atar yok ozel anlarini babasi gorur... Beni babam dedem veya herangi bi aile erkegimiz asla ve asla sadce erkeklerin calistigi bir alana tamir yerlerine goturmez... bu kizimiz dedesiyle gidiyo biyerlere orda calisanlarla hosbes vakit geciriyo dedenin giki cikmiyo:) Benim bildigi bi bedis vardi yonca evcemik bu karakteri canlandiriyodu o bedisin dedesi bile bu kadar hosgorulu degildi:)

Banlanmasi sorun degil iki gun sonra geri gelir
 
Geri
Üst