Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

allahım sonunda bende erdim muradımaaa arkadaşlar hamileyimmmmmm allahım isteyen herkese versin herkese yaşatsın bu duyguyu çok mutluyum şükürler olsun allahıma.artık hamile listesinde bende adımı görmek istiyorum arkadaşlar son adet tarihim 29 kasım yarın doktora gitcem ve bakalım nekadarlık bebişim.:deli:

canımmmm hayırlı ugurlu olsun :) Allah tamamına ermeyi nasip etsin. Rabbim tüm bekleyen , gönülden isteyene tez vakitte hayırlısını versin inşallahhhhh
 
amin inşallah, ben yinede her ihtimale karşı hem bugün hem de yarın deneyeyim diyorum, gerçi 3 gün üst üste olacak ama kaçırmak istemiyorum fırsatı.
Çok teşekkür ederim sonrası içinde dediklerini uygulayacağım :)

Spermler 72 saat yaşabiliyor Cielcim üst üste çalışmayın bence gün arayla olursa daha iyi olur.. benim fikrim yani...
 
bide 16. gün yumurtladığını nerden biliyonki belki hep 12. gün olıuyo senin yumurtlaman öyle değilmi
3 ay önce açık miyom ameliyatı oldum, ameliyat öncesine kadar doğum kontrol hapı kullandığım için hep 28 günde bir adet oluyordum, bıraktıktan sonra ilk ay 28, 2. ay 31 üçüncü ay 30 gün arayla oldum. Yani aslında evet daha düzene girmedi belki bu ay girecektir, birde 3 hafta önce sigarayı bıraktım. yumurtlama üzerine çok etkisi varmış. 16. gün diye düşünmemin nedeniyse 3 aydır takip ediyorum hep 15. gün akşamı kasıklarımda sancılar başlıyor ve 16. gün sabahı baya bir akıntım oluyor. Bu ay dün akşam sancım başladı bugünde akıntı görünce elimdeki teste başlayayım içim rahat etsin, kafamda soru işareti kalmasın dedim.
sende cumartesi başlıcaksın, inşallah hayırlısıyla tutururuz ikimizde :) hem aynı zamanda gebe kalmış oluruz ve sonra gebelikle ilgili sorularımızı paylaşırız :)
 
Spermler 72 saat yaşabiliyor Cielcim üst üste çalışmayın bence gün arayla olursa daha iyi olur.. benim fikrim yani...

doğru dediğin çok mantıklı, sperm kalitesi açısından ara vermek gerek zaten ancak dün öylesine yapmıştık (12. gün diye), planımız 14 ve 16. günlerde tekrar denemekti. bugün test pozitif çıkınca prospektüsü okudum pozitif sonuç çıktığı gün ve ertesi gün deneyin diyor? o nedenle 3 gün üst üste deneyelim diye düşünmüştüm
 
[h=6]slm canlarımmmmmmmmmmmm şimdi doktordan geldimmm hemen size yazayım dedim :) kendi doktorum yoktu hormon tahlillerimi bir diğer doktora gösterdim doktor tahlillerim gayet güzel çıktı hiç bir sorun yok hormonlarda dedi folik asit verdi 3 ay boyunca kullanmamı söledi birde adet söktürücü verdi 20 ocaktada ona başlayacağım ve dediki birde çok şaşırtıcı birşey dedi kayıtlarıma baktı ben polikistik over olduğumu sölemiştim ama doktor dediki doktorun polikistik olarak yazmamış dedi yani öle bir bulgu yok dedi ben çok erken yaşta fark ettiğim için birde hiç ara vermediğim için pko gerilemiş oligoovülasyon yani az yumurtlama bunuda 6 aydan sonra klomenle düzenleyiceklermiş :)) bana 6 ay verdi bu altı ay içerisinde kendiliğinden de hamile kalabilirsin dedi 6 ay sonunda da hamile kalamassan eşinle beraber gel spermlerine bakalım onada tahlil yapalım dedi sanada yumurta takibine başlarız dedi ama şu 6 ay dikkat et dedi yaa çok mutluu oldummmm çok sevinidmm Rabbime şükürler olsun korktuğum gibi olmadııı :))[/h]
 
Kızlar dün itibari ile doğum sancılarım başladı saat 10 gibi hastaneye gittik nst de kontraksıyonlar yani kasılmalar çıktı..Dün annemle otururken 7 gibi geldi sancılar ama böle hafif hafif oluyo afedersnz tuvaletinde varmış gibi 15 dk sürüp geçiyo bu 8:30'a kadar devam etti düzenli olarak ama varya hem küçük hembüyük tuvalet hissi yaşıyosun o anlarda.3.sancı takibinde eşimi nöbetten çağırdım artık valla arkadaşına bırakıp geldi.Bbeğin kafası kanala yerleşmeye başlamş ondan böle oluyomş artık her gün takip edicem böyle.ALLAHIM herkese kolaylık versn içinde bizlere de
oh oh hadi bakalım paşan doğuma hazır desene dikkat et kendine canım aeo.

merhaba arkadaslar yeni bir uyeyım bizde bay korunmayı bıraktık hayırlısı herseyın ama cok heyecanlanıyorum olacakmı dıye:):sütyen:

kızlar merhabaa bende yeni üye oldum bi kaç gün oldu... bende bebiş istiyorum tedaviye basladım suanda klomen adında bi hap kullanıyorum. yumurtalıklarım tembelmiş aydan aya kontrol edilecekmiş ve bu haptan tahminimce 3 kutu içilecek bende merakla bekliorum. cuma günü hapım biticek adet oldugum zaman kontrole gidecekmişim inş.. diğer kutulara gerek kalmadan hamile kalabilirim... allahım hepimize hayırlısını nasip etsin..
hgdiniz aramıza kızlar inş allah gönlünüze göre versn bebeklerinz gelsn. beklenen adet tarihlerinizi verin listemize ekleyelm.

[=AYPARÇASI;770706]allahım sonunda bende erdim muradımaaa arkadaşlar hamileyimmmmmm allahım isteyen herkese versin herkese yaşatsın bu duyguyu çok mutluyum şükürler olsun allahıma.artık hamile listesinde bende adımı görmek istiyorum arkadaşlar son adet tarihim 29 kasım yarın doktora gitcem ve bakalım nekadarlık bebişim.:deli:[/QUOTE]
ayy çok sevndim canım allah tamamına erdrsin gözünaydın hemen ekliyorum listeye:)

Hamiş melekler zaman zaman bebeğinizin hareketlerinin azaldığıın hissediyor musunuz, benim iki gündür mesela gündüzleri pek hareketli değil, ama akşam eve gidince biraz daha hareketli, bundan iki gün öncesi ise resmen içimde zıplıyordu, ama şimdiki hareketleri hem zayıf gibi geliyor, acaba endişelenmelimiyim :S
tatlım arada bebek hareketleri azalabiliyor ee yoruluyo o da annesi endişelenme.

valla canım hiç sağı solu belli olmuyor :) bugün biraz daha iyi gibi. ama benım bulantılar sabah degıl akşamları şiddetleniyor. bulantı var ama en azından bugün kusmadım henuz buna da şükür:)
canım işte bunlar da hamişliğin tuzu biberi geçmş olsun zamanla azalacak.
 
slm canlarımmmmmmmmmmmm şimdi doktordan geldimmm hemen size yazayım dedim :) kendi doktorum yoktu hormon tahlillerimi bir diğer doktora gösterdim doktor tahlillerim gayet güzel çıktı hiç bir sorun yok hormonlarda dedi folik asit verdi 3 ay boyunca kullanmamı söledi birde adet söktürücü verdi 20 ocaktada ona başlayacağım ve dediki birde çok şaşırtıcı birşey dedi kayıtlarıma baktı ben polikistik over olduğumu sölemiştim ama doktor dediki doktorun polikistik olarak yazmamış dedi yani öle bir bulgu yok dedi ben çok erken yaşta fark ettiğim için birde hiç ara vermediğim için pko gerilemiş oligoovülasyon yani az yumurtlama bunuda 6 aydan sonra klomenle düzenleyiceklermiş :)) bana 6 ay verdi bu altı ay içerisinde kendiliğinden de hamile kalabilirsin dedi 6 ay sonunda da hamile kalamassan eşinle beraber gel spermlerine bakalım onada tahlil yapalım dedi sanada yumurta takibine başlarız dedi ama şu 6 ay dikkat et dedi yaa çok mutluu oldummmm çok sevinidmm Rabbime şükürler olsun korktuğum gibi olmadııı :))

ay hadi bakalım canım gözünaydın ben de adına çok sevndim:) bak umutlu konuşmuş ne güzel:) yakında seni de hamiş listesinde görücez inş.



ciel ve lavinyam inş allah sizin de emeklerinizi boşa çıkartmaz ve sizlerden de bu ay güzel haberler alırız:)
 
Geri
Üst