Aşkın yaşı olur mu?

PeLiNiM

Yeni Üye
Üye
Aşkın yaşı olur mu?
Aşkı her yaşta farklı yaşarız.
20 yaşında midemize giren kramplarla gösterir kendini aşk.30 yaşında dolu dizgin yaşarız aşkı,40 yaşından sonra huzur ve güven ararız aşkta.

thum_527149e2e62f3b5e2.jpg


Kişi içinde yaşattığı çocukluğundan güç alarak yaşar. Önemli olan o çocuğun yaşlandırılmamasıdır. Çevremize baktığımızda içindeki çocukluğunu yaşlandıran gençlerle, o çocuğu diri tutma çabasında olan nice yaşlılar görmekte gecikmeyiz.
Aşkın yaşı yoktur.Her yaşta farklı çıkar karşımıza her seferinde kapatırız kendimizi aşka bir daha ''asla'' deriz taki karşımıza yeni biri çıkana kadar.Aşık olmak insanlara hayatı sevdirir.Hayat bakış açısını değiştirir.Hep güzel başlar sabahlar,nedenli nedensiz gülümsemeler bile bazen hoş gelir insana.Aşkın ömrü uzattığı bile söylenir çoğu zaman.
İnsan her zaman onu düşündüğünde, onun için düşünceli işler yaptığında ya da her zaman onu memnun etmenin yollarını düşündüğünde..
İlk aşk deneyimi genellikle gerçekçi değildir. Ama tuhaftır, insan ilk aşkının etkisinden pek kurtulamaz. Alınan o büyük haz, o umutsuzluk duygusu, karşılığı alınmasa bile, unutulacak duygular değildir. İnsanın ilk kez lunaparka gittiğinde hissettikleri gibi bir şey yani aşk nedense, bir daha aynı heyecanı veremiyor insana."
 
aşkın yaşı ypktur bencede ben daha 12 yaşımdayım benim bir arkim varr ve 1 yıl peşinden koştuğu çocuk ona bakmadı ve yeni edindiği arkadaşına teklif gönderdi kızda onu sevdğinden kabul etti ama arkimle küsler şimdi hemde kendilerinden 1 yaş büyük bi kızı severken ..
bende birine (ah) aşığım ve onu çokk seviom oda bilio ama ben çıkmak için yasımın küçük olduğunu düşünüyorumm... ! ama olsun aşkın yaşı yoktur
 
Ben 12 yaşındayım.12 yaşında bi erkeyi de seviyorum.....o benim onu sevdiyimden habersiz....bulunduğuym yerden başka yere gideceğim için onu unutmak istiyorum...ama benim onu sevdiyimi de bilmesini isterim....giderken ona mektup burakcam.....
 
Geri
Üst