Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kafa o zaman altı şortlu gibi oluyor ya tayt gibi ne ise ondan üstünede bikini ama şimdi sanmıyorum o zaman ses etmedi uyuz olmadı da değil kesin ama atmosfere uydum ben ilk gitmenin ve balayında olmanın etkisiyle hemen üzerime bişeyler getiriyo kumda felan güneşlenirken ya sevmiyor tatil köyü zaten geçen gittiğmiz gibi otel değil ama güzel havuza girmem muhtemelen birde geçenki gibi sistik olmazsam
Saol canımcım.
Nişan haftaya cuma nasipse.
Bohçaların son eksiklerini dün tamamladık, onları ütüleyip yerleştiricez.
Akrabalar bohçada olamaycağı için göremeyecek o nedenle yatağın üzerine dizdik görsünler diye.
Havalar çok önemli değil yaa mekan kapalı.
Çamlıca'da olacak nişanımız...
Sahil benim erkek arkadasımda ilk başlarda çok yadırgıyordu ama şimdi alıştı ama çok mini giymeme çok kızıyor o yüzden eteklerim hep diz hizasında onun dışında gögüs dekoltesinede kızar ona göre giyiniyorum bende o sadelikten yana ben kokoşluktan ama alıştı tabikide artık geçen gün sallanan bileziklerden bunlar senin hoşuna gider diye almış bana 🙂alışsın ya ben bakımlı olmayı seviyorum birde şöyle düşününce 30 yaşından sonra ya da anne olduktan sonra giyinemezsin ki 🙂Bu arada Defacto'da çok güzel şort tulum var kırmızı rengi 39 lira bak mutlaka nereye tatile gideceksiniz?
Kelebegim 3 gün kutladık evlilik teklifini 'Evet'dedim