Kaş ve kirpik besleyici en iyi ürünler

M

Misafir

Forum Okuru
Kaş ve kirpik besleyici en iyi ürünler
kaş besleyücü ürünler
kirpik besleyici ürünler



Güzelliğin en büyük başrol oyuncusu şüphesiz ki gözlerdir, gözlerin güzelliği ise kaş ve kirpiklerden gelir Melek'lerim. Bir çok kadının güzellik sorunu olan düzensiz şekilsiz ve seyrek kaşlar, kısa kirpikler için bu yazımızda kaş ve kirpik besleyici ürünler hakkında bilgiler aktarıyoruz;)



kirpik_modasi3-16c.jpg



AveSeena Jet-Set Eyebrow Perfection Gel

İçeriğindeki hidrolize Soya Proteini, Homotaurine, Chondroitine ve Biotin kompleksi, saçın keratin yapısı ile aynı özellikleri taşıyan kaş tellerini güçlendirerek doğal büyüme sürecini uzatmaya ve hızlandırmaya yardımcı olur.

Vitamin ve bitkisel özlerin birleşimi, güçlenen kaş tellerinin dökülme periyodunu azaltmayı hedefler. Eşsiz formülü ile kaşların sağlıklı, esnek ve yumuşak kalmasını sağlarken, yeni kaş tellerinin gelişmesini, güçlenerek dolgunlaşmasını destekler. Özel aplikatörü ile uygulaması son derece kolaydır. Jel yapısı ile hızla kurur.

Sağlıklı, doğal ve dolgun kaş görünümüne sahip olmak isteyen herkese önerilir.

159,30 TL

Online satın alabilirsiniz.
www.aveseena.com.tr

Éeose Kaş ve Kirpik Serumu

Gerçek kirpiklerinizin doğallığını bozmadan, uzamasına ve gürleşmesine yardımcı olan Éeose Kaş ve Kirpik Serumu kullanımından sadece 2 hafta sonra kirpik uzunluk ve yoğunluğunu ortalama %25 artırıyor. Etkinliği klinik testlerle de kanıtlanmış.

Éeose Serum, kirpiklerinizde 6. haftanın sonunda ise %72’lere varan bir yoğunluk sağlıyor. Kaşların yoğunlaşması için de kullanılabilen Éeose Kaş ve Kirpik Serumu içeriğindeki akıllı peptit molekülleri ile cilde ve kirpiklere zarar vermeden, kirpikleri uzatmada ve gürleştirmede etkili oluyor.

93 TL

Bu özel ürünü tüm eczanelerde bulabilirsiniz.


Kaş yenileyici serum: M2Brows Eyebrow Renewing Serum

M2BROWS, içeriğindeki etken maddelerinin birbirine olan uyumu sayesinde kaşların şekillenmesinde yepyeni bir boyut açıyor. Black Sea Rod Oil (siyah deniz korali, plexaurella homomalla) ile güçlendirilmiş formül, gelişme sürecini hızlandırırken, Biotin ( B7 vitamini), kaşları kuvvetlendiriyor, Hyaluron asidi, yumuşak ve sağlıklı bir görünüm veriyor, Prodew 300 ise kaşlarınızı nemlendirerek sağlam ve elastik olmasını sağlıyor.

Her türlü cilt yapısına uyumlu ve etkili olan M2BROWS, kolay uygulanabilir özelliği ile kalın, belirgin, parlak ve gür kaşlara sahip olmanızı destekliyor.

379 TL

Bu özel ürünü tüm eczanelerde bulabilirsiniz.


M2Lashes Kirpik Çıkarıcı Serum ve Kirpik Canlandırıcı Gloss

Kirpik Çıkarıcı Serum: Son derece güçlü olan kirpik çıkarıcı serumun temel etken maddesi, göz hekimliği alanında başarılı kullanım biçimleriyle dikkati çeken MDN. Kozmetik uygulamalar için büyük bir özenle modifiye edilmiş ve doz ayarı yapılmış bu madde, kirpik köklerini uyararak, kirpiklerin doğal büyüme evresini hızlandırırken bir yandan da daha kalın, gür ve dolgun olarak uzamasına yardımcı oluyor.
339 TL

M2 Lashes Kirpik Canlandırıcı Gloss ise aktif kirpik uzatma serumu ile kusursuz bir uyum sağlayacak şekilde tasarlanmış. Serumun etkisini artırmak için en uygun ve maksimum şartları sağlıyor. Canlandırıcı krem sayesinde kirpikler daha sağlıklı, daha parlak ve daha canlı bir görünüm kazanıyor. Kirpikler gün geçtikçe güçleniyor ve esnekliği artıyor. Kremin yenilikçi etken maddesi Bakır Tripeptit-1 (Copper Tripeptite-1) sağlıklı bir tensel ortam yarattığı ve bağ doku gelişimini hızlandırdığı gibi, serbest radikallerle de mücadele ederek, hassas bir bölge olan göz civarında zamanından önce yaşlanma belirtilerinin ortaya çıkmasına sebep olan hiyaluronik asit kaybını/tükenmesini engelliyor.
129 TL

“M2 LASHES” kirpik uzatma ürünlerini eczanelerde bulabilirsiniz.



MAC Brow Finisher Kaş Bakım Kalemi

Renkli bir vaks olan bu ürün özellikle kaşlara sekil vermek için kullanılıyor. Kaşlara düzgün bir görünüm veren Mac Brow Finisher’ın rengi, kaşların doğal renginin vurgulanmasını ve ortaya çıkmasını; bunun yanı sıra bakımlı ve parlak görünmesini sağlıyor. Ayrıca içeriğinde bulunan antioksidanlar kaşları bir yandan da besliyor.

44 TL

Tüm MAC mağazalarında.


Mavala Double Lash Kirpik Besleyici

Mavala’nın maskara gibi uygulanan bu bakım ürünü kirpiklerin uzamasına ve güçlenmesine yardımcı oluyor. Ayrıca kirpiklere doğal, ipeksi bir parlaklık veren Mavala Double-Cils’in içeriğinde proteinler ve doğal aktif maddeler var.

Kirpiklerin yanısıra kaşlara da uygulanan bu ürünü geceleri yatmadan önce uygulayın. Bir ay sonunda haftada iki-üç kullanıma düşürerek sağlıklı kaş ve kirpiklere sahip olabiliyorsunuz.

45,50 TL

Eczanelerde bulabilirsiniz.



Elizabeth Arden Ceramide Lash Extending Treatment Mascara

Elizabeth Arden bu ürünü ile cilt bakım bilimini makyajla birleştirdiğini vurguluyor.

Kirpikleri uzatan, belirginleştiren ve yeniden yapılandıran; Ceramide Üçlü Kompleks ve Keravis içeren bu maskara A, C ve E vitamini içeriği ile kirpiklerin doğal koruma katmanının onarılmasına yardımcı oluyor.

75 TL

Büyük parfümerilerden satın alabilirsiniz. (Boyner, Sevil Parfümeri gibi)



LashGenesis Kirpik Güçlendirici

LashGenesis™ yalnızca doğal maddeler içerir, zararlı yan etkileri yoktur. Yeni formula ile, büyük daha güzel gözlere giden yolda yeni gizli silahınız olacak.

Kirpikler ağırlıklı olarak çeşitli proteinlerden (keratin gibi) ve sudan oluşur. Bu proteinleri oluşturan da AMİNOASİT olarak bilinen minik yapı taşlarıdır. LashGenesis kirpiklerinizi oluşturan bu doğal yapı taşlarının bire bir ve ideal kombinasyonunu kullanır, kirpiklerinize zaten ihtiyaç duydukları besinlerle bakım yapar.

  • Kirpikleri güçlendirir, daha uzun ve dolgun görünmelerini sağlar.
  • Kirpikleri besler, bakım yapar.
  • Doğal maddeler içerir.
  • Zararlı yan etkileri yoktur.
  • Kullanımı son derece kolaydır.
  • Kaş bakımına da yardımcı olur.
  • Narin kirpikleri besler, nemlendirir, genel görünümlerini güzelleştirir.
  • Şeffaf, iz bırakmayacak şekilde kurur.
  • Doğru ve düzenli kullanımda, 14 gün içerisinde kirpikler üzerinde etkisini gösterir

229 TL

Bu ürünü yetkili eczanelerden satın alabilirsiniz.


Talika Lipocils Eyelash Treatment Gel

Talika Lipocils Eyelash Treatment Gel, doğal yöntemlerle kirpiklerinizi gürleştirir. Bu eşsiz ürün, 28 gün boyunca günde iki kez uygulandığında, kirpikleri uzatmada garanti verir, onların daha güçlü ve sağlıklı olmalarını sağlar. Lipocils şok tedavi ile daha uzun ve kalın kirpikler için ideal bakım sunar.

Kirpik köklerine nüfuz eden doğal lipozomlar içerir. Lipocils temizlenmiş kirpik köklerine basitçe uygulanır. Kirpikler daha ipeksi ve parlak görünür, mükemmel bir makyaja hazır hale gelir.

150 TL

Yetkili eczanelerde bulabilirsiniz.
 
mrb. Eeose urununu kullanmak ıstıyorum ama sorularım var.. Bu urunu sureklı kullanmak gerekıyomu yoksa tek bı serum yeterlı oluyomu ve yan etkısı varmı. Bılgılendırırsenz sevınırım :)
 
eeose ben kullandim hicbir faydasini görmedim... paramma yazik oldu valla..

simdi ilk kullandigim gibi m2lashes kullaniyorum, lakin buda kulanmayi kestikten bir iki hafta sonra kirpiklerin eski haline geri dönüyor malesef.
Ama süper bir ürün, maddi durumum izin verdikce kullanacagim...

makyaja gerek kalmiyor, kirpikler mükemmel görünüyor...
 
hint yağı bu noktada çok başarılı, orjinal hint yağı kullanırsanız, o kaş ve kirpikler size duacı olur. ricinoleik acid içerir ve çok etkili bakım yapar. ben 2,5 liraya alıyorum, çok da memnunum.
 
Geri
Üst