Boyner Mağazasından Aldığım Sheisedo Ürünleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Boyner Mağazasından Aldığım Sheisedo Ürünleri
Bu konu shiseido ürünleri hakkında bilgilere yer vermektedir.

Epeydir almak istediğim Shiseido ürünlerini nihayet aldım. Sağolsun kocişim beni kırmadı ve shiseido sana feda olsun diyerek kesenin ağzını açtı :D:D :şş:

Shesido yu bana BEYZA21 tavsiye etmişti bize geldiklerinde cildi inanılmaz güzel ve pürüzsüz görünce merak edip sorduğum da bana shiseido kullandığını söylemişti. Bende öncelikle marka hakkında ufak bir araştırma yaptım ve olumlu yorumları okuduğum da bir an önce bende sheisedo ürünlerine sahip olmalıyım dedim:kedi:

Öncelikle sizlere sheisedo hakkında biraz bilgi vermek istiyorum ve daha sonra aldıklarımı sizlerle paylaşacam.

Shiseido isminin Japonca karakterleri “Yeni değerler katan ve yeni bir yaşamı besleyen dünya nimetlerine bir şükran” olarak ifade ediliyor. Kelimeler Doğu estetiği ile Batı biliminin duyarlılığını birleştirmede öncü olan Shiseido markasını yansıtmaktadır.
Shiseido, kokuların vücut ve ruh üzerindeki gücünü ölçerek kokular hakkında yeni bir düşünce yolu açan araştırmalara öncü olmuş. Aromakoloji denilen bu bilim sadece parfümlerde değil, kokuların fizyo- psikolojik etkilerinin fizik ve ruh sağlığı üzerinde ölçülmesi ile cilt bakım ürünlerinde de kullanılmış.
Shiseido ürün serileri; her cilt tipinin ihtiyaçlarını hedefleyerek, güzel bir cilt için kişisel gücün ortaya çıkarılmasına yardımcı oluyor. Her bir krem, her bir losyon saf, eksiksiz ve benzersiz bir keyif vermeye adanmanın yanısıra sağlığı, güzelliği ve ruhsal huzuru arttırmaya olan sorumluluğu da yenilemektedir.

Sheisedo ürünleri tamamen konsantre ve uzun bir süre kullanabiliyorsunuz. Mersin Forum Boyner mağazasından aldığım ürünler ise şöyle;

corretive serum-3dd.png


4_971471-232.jpg


future krem-394.jpg


shiseido3-259.jpg


shiseido4-c8.jpg


temizleyici-1d6.jpg


shiseido1-4a.jpg


shiseido2-201.jpg


Boyner mağazalarında Sheisedo ürünlerinden 250 tl tutarında alışveriş yaptığınız da aşağıda ki 1000 tl lik set size sadece 159 tl ye geliyor ee bende fırsatı değerlendirip kaptım tabi hemen:ohoh:

shiseido-1d6.png
 
Sağol canım :) cildim benim çok hassas bir yapıya sahip o yüzden özellikle kış aylarında özenli bir bakım istiyor bende en doğal ve etkilisini seçtim yani shiseidoyu...
 
Anam senin shisedoya ihtiycan yok ..Porselan gibi yüzün var .Ama güzelliğini muhafaza etmek için kullanabilirsin..Mawi gözlü dilberim :kiss:Bu arada güle güle kullan şekerim
你是美丽的(açıklama yani güzelsin)
 
Sağol bitanem evet muhafaza etmek lazım bu arada yabancı diline hasta oldum ama sana üç yaşından beri hastayım esmerim dilberim hahaha
 
Geri
Üst