Birgün Çocuğunuz Gelip Cinsiyetini Değiştirmek İstediğini Söylerse...?

  • Konbuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Forum Okuru
Birgün Çocuğunuz Gelip Cinsiyetini Değiştirmek İstediğini Söylerse...?
Hep kafama takılan bir sorudur bu soru. Bebek bekliyorum ve hala bu sorunun ve cevabına net olarak ulaşmış değilim. Fikirlerinize ihtiyacım var.Biliyorum zor bir soru ama şu hayatta herkesin başına herşey gelebiliyor..Çocuğunuz günün birinde gelip ben cinsiyetimi değiştirmek istiyorum derse...Ne yaparsınız?
 
allah kimsenin başına vermesin böyle bi duru ama o anı yaşamdan bişey söylmek çok zor allah yaşatmasın ama bunalrı da şimdide düşünmmek lazım aslında
 
agzının ortasına iki tane çarparım kendıne gelir
 
Şu hayatta bu olay asla benim başıma gelmez derse bana göre büyük konuşmuş olur. Hayatta insanın başına herşey gelebilir. Elbette ki cinsiyet değiştirme gerek toplumumuz da gerekse aile için çok zor ve kabul edilmesi güç bir olaydır. Allah kimsenin başına vermesin ama çocuk büyüyüp yetişkin olduğunda artık kendi kararlarını kendi verecek zamna geldiğin de aileler bu konuda fazla bir etki gösteremiceklerdir. Kimileri doğuştan karşı cinsin baskın genini taşır ve hayatı boyunca da bu şekilde hisseder. Bu bir sağlık sorunudur. Kimisi de sonradan tercih değiştirebilir. Tabiki kabul edilmesi çok zor bir olay olsada çocuğunuzu hepten kaybetmektense elalem ne der laflarına kulak tıkayıp sonuna kadar destek olunmalı..Ama sonuçları kişi ve ailesi için çok zor olacaktır...
 
Şimdi başa gelmeyince ahkam kesmek kolay oluyor. Aman gelmesin sizde ahkam kesin. Ama başa geldiğinde neler olur bilemiyorum. Öyle öldürürüm döverim vururum gebertirimle bu işler olmaz arkadaşlarım. Tamam yanlış anlamayın olmasın ayrı konu. Ama başa gelince işler değişir demedi demeyin :)
 
her zaman düşündüğüm bir soru bu ben diğer insanlar gibi ön yargılı değilim bu tür insanlara çok rastlanıyor artık hayatımızda bizler onlara yer vermiyoruz onları dışlıyoruz onlarda mecbur kalıyorlar fuhuş a uyuşturucuya iş imkanı sağlamıyoruz çünkü onlara bu bir hastalık Allah vergisi onlar böyle olmayı istemezlerdi o yüzden düşünemiyorum bile ama dediğim gibi asla ön yargılı değilim bu hepimizin başına gelebilirdi .
 
Geri
Üst