Hamile miyim anlamadım hamileliğinizi nasıl anladınız melekler?

m.sayın

Yeni Üye
Üye
Hamile miyim anlamadım hamileliğinizi nasıl anladınız melekler?

Hamile miyim anlamadım hamileliğinizi nasıl anladınız melekler?​

merhaba kızlar..
ben 8 aylık evliyim ve 3 aydır korunmuyorum bebek istediğim için ancak ne yaptıysak olmadı bu ay da daha hastalığıma bi hafta vardı dayanamadım eczaneden test aldım yaptım ve sonuç negatif çıktı çok üzülüyorum:( midemde bulantıya benzer ağırlık çökmüş gibi bir his var göğüslerim de ağrıyor normalde hastalık zamanında da ağrırdı ama bu çok ağrılı değil yeni yeni başladı ağrımaya? acaba test doğru mudur?
 
Bizde esimle sizin gibi 3 aydir bebek istiyoruz benimde adetime 3 gun kaldı dayanamadim test yaptim beta hcg 1.2 cikti yani negatif ama kasiklarimda dolgunluk var sanki midem bulaniyo psikolojik sanirim ama halende umutluyum nedensiz
 
merhaba kızlar..
ben 8 aylık evliyim ve 3 aydır korunmuyorum bebek istediğim için ancak ne yaptıysak olmadı bu ay da daha hastalığıma bi hafta vardı dayanamadım eczaneden test aldım yaptım ve sonuç negatif çıktı çok üzülüyorum:( midemde bulantıya benzer ağırlık çökmüş gibi bir his var göğüslerim de ağrıyo normalde hastalık zamanında da ağrırdı ama bu çok ağrılı değil yeni yeni başladı ağrımaya? acaba test doğru mudur?
canım bi kere test için çok erken adetinin üzerinden en az 5 qün qeçsin test için...bu kadar erken test sonuç vermez...ayrıca daha çok yenisin bu kadar üzülme..3 ay neki kaç sene bekleyenler var biride bendim işte 3 sene sonra qebe kaldım...acele etme olur inşallah...hakkında hayırlısı olsun..Allah qönlüne qöre versin canım..
 
Geri
Üst