Vajınusmus şırıngayla hamıle kalanlar ??

Basın sağolsun cnm cok üzüldüm. Belki bir psikoloğa gitsen ama esinle beraber işinize yarabilir. Zaten bu konuyu babanla konusamazsin. Ayrıca eşinin ailesini hiç takma çünkü bütün hepsi aynı cnm gelin pek sevilmez bu her yerde öyle
Insallah hamıle kalmışmışız ben baska bısı ıstemıorum bıdaha bıle bısı yapamam zaten ben cok rahatsız oldum . Ayrıca mıdem kaldırmadı aglaya aglaya yaptım . En son ben boşıcam o olcak acaba bu sekılde hamıle kalabılmısmıyımdır bunu merak edıyorum Nasıl oğrenebılırız
 
Arkadaslar ben vajınusmus hastasıyım bır yıldır esımle ılıskıye goremıyorum tabı daha farklı sekılleree rahatlama oluyor . Ama bebegımızın olmasını esım benden daha cok fazla ıstıyor artık kavga falan etmeye basladık bu ay bı yontem oğrendım ne kadar dogru bılemıyorum Beyza yanımada yazdım fakat daha msjımı gormedı . Anlatayım bu yontemı sadece vajınusmus olanlar degıl herkes kullanıyormuş galıba ! Spermler dıs ortam da cok fazla yaşamadıkları ve kalıtelerı düşükleri ıcın partnerınız ağzınıza boşalıyor ve hemen sırıngaya cekıp vajınadan yumurtlama gününüze denk getırmek şartıyla gonderıyorsunuz ben denedım bugun 9. Gun ılıskıden sonra pek belırtım yok sadece bugun tavuk yerken bana com kotu koktu tıksındım tarım bıraktım ve goguslerımde acı ayrıca atesım var mıs gıbı baska da bı belırtım yok acıkcası bana yardımcı olabılcek bırı varmı yada bu sekılde hamıle kalan ?


Merhaba ;
Öncelikle yaptığınız eylem doğru değil.Tükürük içinde bulunan birtakım enzimler ve bakteriler spermlerin dölleme kabiliyetini azaltır, hatta spermlerin ölümüne neden olabilir. Bu şekilde gebelik elde edilmesi çok düşük ihtimal .Gecikmeniz en az 3 günlük olursa hcg testi yapın..
 
Son düzenleme:
Yazılanları okudum benim de çarem yok hayatım. Vajinusmusum bunu istemeyerekte olma hamile kalmak adına deneyeceğim. Acaba forum sitelerinin bazılarında okuyorum hamile kalanların olduğunu hiç bu yöntem ile hamile kalmayı başaran oldu mu acaba içinizde deneyeceğim kızlar bende vallahi.
 
Yazılanları okudum benim de çarem yok hayatım. Vajinusmusum bunu istemeyerekte olma hamile kalmak adına deneyeceğim. Acaba forum sitelerinin bazılarında okuyorum hamile kalanların olduğunu hiç bu yöntem ile hamile kalmayı başaran oldu mu acaba içinizde deneyeceğim kızlar bende vallahi.
Sizi anlamaya çalışıyorum ve anlıyorum. Mecbur kaldı iseniz ona bir şey diyemiyorum. Sizden sonra yaptığım araştırmada bazı kadın sitelerinde bu yöntem ile hamile kalanların olduğunu okudum. Tam da yumurtlama gününde işlemi gerçekleştirip şırınga ile zerk ederek hamile kalanlar olmuş baya var hatta önüme çıktılar. Ama birliktelik tam anlamı ile olmadan evlilikte olmaz hayatım. Bunu bir şekilde doktora giderek çözümlemeniz daha iyi olacaktır. Artı hijyen açısından da sıkıntı var. Hani sıfır paketi açılmış bir prezervatifin içinden alsanız daha iyi olacak diye düşünüyorum.
 
Geri
Üst