Derya Baykal Örgü Bayan Yelek Modelleri Çok Hoşlar Doğrusu

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Derya Baykal Örgü Bayan Yelek Modelleri Çok Hoşlar Doğrusu
Derya Baykal Örgü Bayan Yelek Modelleri- Bu yazımızda başlıktan da anlaşılacağı üzere bayan örgü yelek modellerini derleyeyim dedim. Derya Baykal programında çok güzel şeyler oluyor. Bayanlar örgülerden neler yapıyorlar neler. Yelek modelleri de gerçekten hoşlar. Birkaç tane eski programdan bir tanesi şimdiki İşin Sırrı Derya'da adlı programdan derledim arkadaşlar. Yelekler hanımlar için vazgeçilmez kıyafetlerdendir. Özellikle askılı kıyafetler, atlet , body gibi kıyafetlerin üzerine yakışacak çok şık modeller yer alıyor yazımızın içeriğinde. Dilerseniz ilk olarak yeni program olan İşin Sırrı Deryada adlı yayından aldığım zincirli yelek modelini sizlere tanıtayım. Sibel Kavaklıoğlu imzalı bir çalışma. 3 numaralı tığ ile kalın pamuk bir iple modeliniz güzel bir şekilde ortaya çıkacaktır. Çok spor tarz bir yelek değil mi arkadaşlarım. Kot pantolon body üzerine çok hoş duracağını düşünüyorum. Oldukça hoş ve yazları rahatlıkla kullanabileceğiniz bir model.



isin sirri deryada sibel kavaklioglu zincirli orgu yelek.jpg


Arkadaşlarım bu çiçek motifli file örgü yelek modeline bayıldım. Tasarım Mürvet Arı'ya ait. 3.5 numaralı tığ ile örülen bu yelek yine bahar ve yaz ayları için çok ideal. Çiçek motiflerinin birleşiminden böylesine harika bir yelek kim hayal edebilirdi ki tabii ki göz nurumuz hanımlarımız.

deryanin dunyasi cicek motifli file yelek.jpg


Meleklerim şimdide yine eski yayından aldığım bir yelek modeli. Bunun özelliği de dikişsiz olması. Krem rengi harika bir yelek. Kenarlarındaki püsküller kaz tüyünden yapılmış çok da hoş duruyor.

derya baykal dikissiz yelek modeli.jpg


Yine Sibel Kavaklıoğluna ait bir model. Yazları için ideal dantel görünümlü motifli şık bir yelek. Uçlarındaki saçaklarla şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Meleklerim dilerseniz açıklamalı tam kış için hoş bir örgü bayan yelek modeli açıklamalı olarak buradan ulaşıp siz de boş zamanlarınızı değerlendirecek bir uğraş edinebilirsiniz kendinize.

deryanin dunyasi sibel kavaklioglu yazlik tig isi yelek.jpg
derya baykal orgu bayan yelek modeli.jpg


Bu aşağıda gördüğünüz tasarım Sedef Çiğdeme ait. Yelek olarak görünse de bolero atkı boyunluk gibi çeşitli şekillerde giyilebiliyor. Çok amaçlı bir model diyebiliriz.

derya baykal orgu hem yelek hem sal.jpg
derya baykal nurgun tezcan puskullu yelek.jpg
 
Geri
Üst