1-2-3-4-5-6 haftalık gebelikte beta hcg değerleri kaç oluyor

Merhaba eşimin son adet tarihinin ilk günü 27 ocak 2018. Dün yani 26 şubat ta B-hcg sonucu 4083.77 ? Değer çok yüksek degil mi sizce herşey normal mi
 
Merhaba, sadeece hcg değeri ile gebeliğin seyri hakkında bilgi vermek değerlendirme yapmak doğru değil. Son adet tarihi + hcg değeri ve usg birlikte değerlendirilir. Bu durumda hekim kontrolünde olmanızda fayda var. Bana göre değerlerinizde sıkıntı yok.


Merhaba son adet tarihim 23 ocak ti .şiddetli kasık ve bel ağrım oldu Dr gittim RIA kaymış dedi .ayin20 si idi.kan verdim beta hcg 34 çıktı iki gün sonra 90.53 beş gün sonra 285 iki gün sonra 497. Iki gün sonra 904 değerleri m normal yukselmedigini söyledi Dr şimdi yine kan verdim kese de göründü banada bilgi verirseniz sevinirim.anormal bir durum varmı degerlerimin gerçekten.
 
Merhaba, değerlerinizde tutarsızlık söz konusu bu da sağlıksız gebeliğin işareti olabilir. Kese görünmüş bundan sonraki süreç çok önemli hcg düzeyleri dikkatle izlenmeye devam edilmeli kesenin durumu da değerlendirilmelidir. Hekim kontrollerinizi aksatmayın.
 
mrb arkadaslar aranizda yeniyim bi sorum var tabi her hamile gibii ben subat ayinda 2 kez adet gordum ve en sin adetimin son gunundede hastaneye gttim neden byle oldu die hcg istedi sonuc 0,100 cikti , 2 gun önce evde idarar testi yaptim 2 tane ikisindede biraz belirgin silik cizgi cikti . Pazartesi randevum var doktora gtcem hesaplarima gore eger hamileysem 4hafta 2 gunluk hamileyim acaba gercektende hamilemiyimddir sizce
 
merhabalar son adet tarihim 13 subat 2018 olmam gereken adet tarihi13 mart olmadım kan testi yaptırdım 73,1 cıktı acaba kaç günlük hamileyim şimdiden cvbınız için tşk ederim
 
Bir iki haftalık gibi duruyor hayırlı olsun. Lütfen mesajlarınızı bir kere gönderiniz yönetim onaylayacaktır. Üst üste mesaj göndermenize gerek yok bir kere sorunuzu gönderin ve bekleyin. Tşk.
 
Merhaba hocam bir hafta önce kan testi yaptım 0.274 cıktı acaba gebelik var mı
 
Merhaba,
Son adetim 2 nisan sabahı başladı 6 nisan akşamı bitti.
7 mayısta adet olmam gerekiyordu , adet olmayınca test yaptım pozitif çıktı.
10 mayısta kan testi yaptırdım. Değerim 458.83 çıktı. Bu değer nasıl sizce yüksek mi düşük mü.Pazartesi sabahı tekrar gideceğim. Kan testi vereceğim değerim kaç çıkacak çok merak ediyorum. Ayrıca doktor ultrason ile bakar mı. Karın bölgesinden mi bakar yoksa vajinal ultrason ile mi bakar. Yardımcı olur musunuz bana.
 
Geri
Üst