1-2-3-4-5-6 haftalık gebelikte beta hcg değerleri kaç oluyor

Henüz adetiniz de gecikme yok. 18 eylülde adet gecikmesi yaşarsanız tekrar hcg testini tekrar yapınız.
 
Merhaba ben 24eylul 2018 adet olmam gerekirdi olmadım idrar da hamilelik cıktı 3ekim de doktora gittim ultrasonda keseyi göremedi kan verdim 443.30 cikti degerim sizce sorun varmi
 
Merhaba, tek bir değere bakıp hamileliğinizin ( sağlıklı olup olmadığı ) seyri hakkında değerlendirme yapılmaz. Gebelik kesesi en erken 4,5 -5 ve 6 haftalık gebelik olduğunda transvajinal ultrason ile görülebilir. Geç yumurtlama olması halinde kesenin oluşması , kalp atımlarının başlaması gecikebilir. Doktorunuz konu ile bilgilendirmeyi muhtemelen yapmıştır. Kontrollerinizi aksatmayın. Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile.
 
merhaba hcg 139.9 cikti 25. de randevum var ama merak ediyorum hamileligim hangi haftada acaba
 
Merhaba.. Son adet tarihim 18 Eylül. 1 kasımda beta hcg testi yaptım 27.3 çıktı doktorum biraz beklemem gerektiğini söyledi 5 gün sonra yani dün tekrar test yaptım ve sonuç 118.5 çıktı. Sizce hamile miyim? Hamileysem ne kadarlık? Tekrar beta hcg testi yapmama gerek var mı? Yoksa ultrasonda görünür mü?
 
Merhaba, hcg değerine göre 7 + 2 günlük gebesiniz. Gebeliğin bu haftasında bebeğin kalp atışları usg ile duyulabilir. Gebeliğinizin seyri için hekim kontrolünde olun..
 
Mrb ben gecen pazartesi yaptım 320 cıktı çarşamba beta yaptım 810 cıktı 2.5 kat artıs sagladı bugun 12.560 falan yarın kontrol var bu değeri baz alırsak kac haftalık ve kalp atısını duyabılırmıyım
 
Geri
Üst