1 Ağustos Günlük Burç Yorumları

PaSikA

Yeni Üye
Üye
1 Ağustos Günlük Burç Yorumları
1 ağustos hangi burç 1 ağustos burç burcu ne burcu agustos hangi
Sevgili Meleklerim yeni ayın ilk gününde bakalım sizi neler bekliyor.Burcunuzun bugünki etkileri neler..Para durumu nasıl.Aşkta sizi neler bekliyor.duygusallıkta ne durumdasınız.İşte Melekler Mekanı farkıyla size özel 1 Ağustos burç yorumları :fırtına::fırtına:
Koç Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)


Artık son derece rahat şartlar altına girmektesiniz Hafta sonunu da içine alan bu günlerde hayatınız renklenebilir. Yeni kişiler ve arkadaşlıklar sizi harekete geçirmeye başlıyor. Girişken yanlarınızla yabancılarla alakalı konularda yol alabileceksiniz. Özellikle entelektüel konular ya da eğitsel çalışmalar size başarı ve hareket getirecek. Yolculuklarınız öne çıkabilir.

Boğa Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)


İçine girdiğiniz şartlar sizi pek desteklemiyor. Ancak ilişkiler ve ortaklıklar konusu zorunlu olarak öncelik kazanmakta. Maddi konuları tek başına hareket etmekten çok, başkalarından destek arayışına girmelisiniz. Zira bu dönem kendi kaynaklarınızı çarçur etmemeniz gerekecek. Bu günlerde ortak harcamalarınızda bazı dengesizlikler ve riskler söz konusu.

İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)


Karşıt burcunuzdan geçen Ay ilişkiler ve ortaklıkların önemine dikkat çekiyor. Özellikle ortaklıklarınızda önemli genişlemeler söz konusu. Bu alanda yeni ortaklıklar da gündeme gelebilir. Yine de başkalarının getireceği önerilere dikkatli yaklaşmalısınız. Evliliğinizle alakalı konular ise sizi bazı gerginliklere itmekte. Bu alanda bazı mücadeleler söz konusu.

Yengeç Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)


Bugün daha planlı ve hızlı olmanız gereken şartlara uymanız gerekecek. Özellikle biriken detaylı konuların bir an önce tamamlanması zorunlu olacak. İş ortamında bazı eksiklerinizi görmeye çalışmalısınız. Zira organizasyon gerektiren konular ağırlık kazanabilir. Kendinizi gereksiz endişelerden ve yorgunluklardan korumaya çalışmanızda yarar var.

Aslan Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)


Keyfinizi yerine getiren pek çok gelişme var. Artık daha iyimser ve özgür olmak, içinizden geldiği gibi davranmak sizi harekete geçirmekte. Yaratıcı alanda sizi rahatlatacak ve başarılı kılacak pek çok fırsat olabilir. Spora zaman ayırmak ve çocuklarınızla beraberlikler gününüze renk katacaktır. Aşk hayatınızda ise oldukça girişken ve heyecanlı olabilirsiniz.

Başak Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)


Bugün kendi kişisel konularınız yanında ailevi meseleler gündeminizi dolduruyor. Hafta sonunu da kapsayacak yerleşime ait sorunlarınızı ihmal etmemelisiniz. Özellikle güvenliğinizle alakalı konular sizi oldukça oyalayabilir. Ev içindeki hareketliliğe rağmen, kendi özel hayatınıza daha fazla önem göstermeli ve kendiniz de zaman ayırmalısınız

Terazi Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)


Yakın çevrenizde gelişen pek çok konu ile ilgilenmeye başlıyorsunuz. Destek almak ve kardeşlerle ilişkilerinize yansıyan iyimser atmosferden yararlanmalısınız. Aynı şekilde eğitimle ilgili düşüncelerinizde son derece yapıcı ve uzak görüşlü kararlar alabileceksiniz. Bu arada kendinizi geliştirebileceğiniz yeni fırsatlar hayatınıza olumlu katkılar sağlayabilir.

Akrep Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)


Maddi konularla ilgili konular önem kazanmaya başlıyor. Özellikle aşırı iyimserlikten kaçınmalı ve birikimlerinizi riske atmamalısınız. Daha kararlı ve istikrarlı olmanız gereken bu günlerde çalışma kapasitenize güvenmeniz gerek. Yeni kazanç yolları bulmakta zorlanmayacaksınız. Fakat harcama yaparken bütçenizi aşmaktan kaçınmalısınız.

Yay Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)


Burcunuzda ilerlemeye başlayan Ay size heves ve iyimserlik katmakta. Pek çok konuda yenilik yapmaktan yana olacaksınız. En çok kişisel alanda yeni girişimler göze çarpmaya başlıyor. Bunun yanında yeni başlangıçlar ve kararlı olacağınız adımlar atmanız söz konusu. Bu dönemde eğitim çalışmalarını içine alan koşturmacalar da olacak.

Oğlak Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)


Geçmişe takılıp kalmanızın getireceği bazı engeller var. Her şeyden önce kendi içinizde yaşadığınız duygusal huzursuzluklar sizi kısıtlayabilir. Oysa daha geniz düşünmeniz size çok şey katacaktır. Sizi sınırlayan kontrol dışı faktörleri sabırla karşılamalı ve beklemede kalmalısınız. Tüm dikkatinizi elinizdeki işlere vermeli ve hafta başını beklemelisiniz.

Kova Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)


Sizi iyimser kılan pek çok konu ile yakından ilgileneceksiniz. Özellikle grup çalışmaları açısından son derece verimli şartlar var. Zira size yaratıcı yönde destek veren gelişmeler hayatınıza girebilir. Bu gelişmeler size daha fazla sosyal sorumluluk getirecektir. Geleceğe daha iyimser bakabileceğiniz gelişmeler sizi olumlu kararlar almaya itebilecek.

Balık Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)


Yeni yerler ve kişiler hayatınızı olumlu yönde etkilemeye başlıyor. Uzun zamandır başka kültürler ya da konular sizin dikkatinizi çekmekte idi. Şimdi bu fırsatı kullanmalı ve kişisel gelişiminize katkı olarak görebilmelisiniz. Ayrıca yabancılarla bağlantılı konular ve iletişimin aratabileceği gelişmeler öne çıkıyor. Bu sayede yeniliklerin farkına varabilirsiniz.

 
İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)


Karşıt burcunuzdan geçen Ay ilişkiler ve ortaklıkların önemine dikkat çekiyor. Özellikle ortaklıklarınızda önemli genişlemeler söz konusu. Bu alanda yeni ortaklıklar da gündeme gelebilir. Yine de başkalarının getireceği önerilere dikkatli yaklaşmalısınız. Evliliğinizle alakalı konular ise sizi bazı gerginliklere itmekte. Bu alanda bazı mücadeleler söz konusu.
 
Geri
Üst