benimde erkek arkadaşımın biraz göbeği vardı yemesinden kısmamış sadece her sabah 1 çorba kaşığı elma sirkesini 1 bardak su ile karıştırıp içmiş aç karnına 1 haftada göbeği gözle görülür derecede kaybolmuştu.
Arkadaşım,günde yarım saat interval kardiyo ve yaklaşık 800 karın hareketleri ( mekik çakı ve twist).Ayrıca güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum ve ekstradan 1.5 saat yürüyüşlerim oluyor.Buna rağmen yememede dikkat ettiğim halde hala biraz göbeğim var.bu sisteme başlayalı 4 ay oldu 17 kg. verdim.Anlatmak istediğim spor yapmadan ter şıpır şıpır damlamadan kilo verilmiyor yağ yakılmıyor.Milletin kafasını karıştırıpta sonra insanları hayal kırıklığına uğratmanın anlamı yok.Ayrıca kilo vermek istiyorsanız gerçekten spor yapmanız şart.Yemeksiz proteinsiz yada karbonhidrat alımı olmadanda kilo veremezsiniz.Muhakkak yemeniz lazım.Kilo vermek içinde kesinlikle altın çilekmiş , bilmem kimin zayıflama bitkisel küründen hazırladıkları tabletlermiş bunları sakın kullanmayın.Karaciğer ve böbrek hastası olur çıkarsınız.Tekrar ediyorum arkadaşlar terlemeden olmuyor.Bilginize.

Osman kardeşim sana çok katılıyorum, 4 ay kadar önce diyet yaptım tabiki de sporla birlikte 10 kg verdim 3 ayda, sporu bıraktım kiloda vrmiyorum artık, yani tek başına diyet de yetmiyor, SPOR ŞART, ayrıca bu sirke işleri zararlı gibi geliyor bana, asit sonuçta..