1 Kasım 2011 Günlük Burç Yorumları

PaSikA

Yeni Üye
Üye
1 Kasım 2011 Günlük Burç Yorumları
burçlar günlük burç yorumları 1 kasım salı Günü Günlük Burç Yorumları 1 kasım burç yorumları 1 kasım 2011 günlük burç yorumları 1 kasım 2011 burç yorumu 1 kasım günlük burç yorumları hakkında detaylı bilgiler Meleklermekanı.com'da
Kasım ayının ilk gününe günlük burç yorumlarını okuyarak başlamak isteyen meleklerimiz için hergün olduğu gibi 1 Kasım 2011 Salı gününe ait günlük burç yorumlarını paylaşıyoruz melekler.




burclar-39c.gif



Sevgili Koç,

Sempatinizin ve çekiciliğinizin yoğun olduğu bir gün bugün, neşeli ve uyumlusunuz öte yandan iç güdüleriniz ve dürtülerinizdeki yoğunluk sizin dışa dönük olmanızı sağlıyor. Gelişen olaylar karşısında şaşkınlığınızı hemen belli ediyorsunuz. Sosyal ilişkiler ve etkinlikler için son derece başarılısınız. Şansa bağlı konulardan kazançlar elde edebilirsiniz.



Sevgili Boğa,

Eğer siz evli ve çocuk sahibi olan bir boğaysanız bugün çocuklarınızla ilgili sevinçler yaşamanız olasıdır fakat çocuklarla ilgili bazı maddi fedakarlıklara da katlanmanız gerekebilir. Ama siz okul çağında bir boğaysanız bu dönem önemli çalışmalar yapmanız ve disiplin göstermeniz gereken bir devreye giriyorsunuz.



Sevgili İkizler,

Çekiciliğinizi rahat bir şekilde kullanabileceğiniz bir dönemdesiniz, küçük aşk kaçamakları ve beraberliklerinin yoğun olacağı bir devredesiniz ayrıca genel yaşamınızda da küçük başarılar elde edebilirsiniz. Bir arkadaşınız beklenmedik şekilde sizin aleyhinize dönebilir ve bunun sebebini de bir türlü anlamayabilirsiniz.




Sevgili Yengeç,

Gerek ilişkilerinizde, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır. Bu ihtiyaçtan dolayı birlikte olduğunuz kimselere karşı olumsuz tutumlar içine girebilir ve farkında olmadan çevrenizdekileri uzaklaştırabilirsiniz. Karşılaşacağınız kimseler içinde ard niyetli birisi olduğu takdirde, sezgileriniz onun ne olduğunu anlasa bile içgüdüleriniz sizi ona itebilir.



Sevgili Aslan,

Bugün hoş olmayan davranışlarda bulunabilirsiniz bunun bir nedeni dürtülerinizin yoğun olduğu bir dönemde olmanız ve bunları kontrol etmekte zorlanıyorsunuz ve tabii ki genel bir memnuniyetsizlik havası içersindesiniz ve rahat olamıyorsunuz. Bir dostunuzun istediklerini kabul ederseniz bazı zorluklarada katlanmak zorunda da kalabilirsiniz.




Sevgili Başak,

Bugün cana yakın ve uyumlu davranışlarınız var veya olmalı, genel çevrenize ve yakınlarınıza sıcak duygular beslediğiniz bir dönemdesiniz, bu doğrultuda çevrenize kendinizi sevdiriyorsunuz diyebilirim genelde ilişkileriniz uyumlu bir hava içersinde geçece İş yerinizde belirecek tatsızliklara hazır olmalısınız.



Sevgili Terazi


Küçük hediyeler ve sürprizler size tuhaf gelmesin, genelde moralinizin iyi olduğu bir devre geçireceksiniz, çevrenizde bir şenlik havası esiyor ama tabii ki bazı Teraziler için geçerli. Özellikle de ikinci on günlük dönemde doğanlar için... Yalnız bir kadınsanız kendinizden yaşlı fakat çok dengeli bir erkekle tanışabilirsiniz.



Sevgili Akrep,

Gün içersinde tavırlarınızda gevşeklik ve rahatlık göze çarpıyor, işinize ve çevrenize karşı ihmalkar davranışlarınız var ve özel ilişkilerinizde ve aşk hayatınızda bencil olabiliyorsunuz ve bu yüzden sevdiğiniz kişiyi kırabilirsiniz. Yalnız geçen ay başlayan ve bazı akrepleri etkileyen sağlık sorunlarının tedavisi sizi biraz stresli bir havaya sokuyor gibi. Stresli ortamlara girebilirsiniz.




Sevgili Yay

Savurganlık ve gereksiz harcamalarınızın yoğun olduğu bir dönemdesiniz, dikkatli olmalısınız. Yakınlarınız ile ihtilaflara düşebilirsiniz bazen de resmi dairelerle olan ilişkilerinizde de bazı pürüzler çıkabilir. Aşırı heyecanlanmanızdan dolayı çok önem verdiğiniz bir işi karıştırmanız olasıdır. Önemli bir insan sizi destekleyebilir.



Sevgili Oğlak,

Bugün sorumluluk hissiniz yoğunluk kazanıyor, tutumluluk ve dikkat bu günün özelliklerinden ve siz bazı işlerinizde ve olaylarda geri planda kalmayı tercih ediyorsunuz. Günün ikinci yarısında daha açık yapıda olduğunuz için her şeyi ortaya dökmeniz ve çok iyi anlaşmalara varmanız olasıdır. Israrcı yaklaşımlardan kaçının.




Sevgili Kova,

Hesabınızı dikkatli yapın ve acele alış verişlerden kaçının. Gereken her durumda yapılması gerekeni yaparsanız ummadığınız kolaylıklar göreceksiniz. Ama bazılarınız heyecan duyuyorsunuz yani hissi yönden dengesizlik sergileyebilirsiniz. Planlarınızı yaparken zaman faktörünü göz önünde bulundurmalısınız. sergileyebilirsiniz.




Sevgili Balık,

Kendinize ruhsal işkence yapıyorsunuz, kıskançlık duygularınız depreşebilir ve zihinsel uyanıklığınız azalabilir. Bugün sosyal yönden yenilendiğiniz ve ilişkilerinizi gözden geçirdiğiniz bir gündesiniz. İnsanlara daha fazla anlayışlı davranıyorsunuz. Size yük olan veya gereksiz işlerden kurtulabilmek için mükemmel bir zamandasınız.
 
Sevgili Yengeç,
Gerek ilişkilerinizde, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır. Bu ihtiyaçtan dolayı birlikte olduğunuz kimselere karşı olumsuz tutumlar içine girebilir ve farkında olmadan çevrenizdekileri uzaklaştırabilirsiniz. Karşılaşacağınız kimseler içinde ard niyetli birisi olduğu takdirde, sezgileriniz onun ne olduğunu anlasa bile içgüdüleriniz sizi ona itebilir.


bir günde şu yengeçe iyi bir şey çıksın dişimi kırıcam , hep olumsuz:smokin:
 
Geri
Üst