1 Yaş temalı doğum günü kurabiyeleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
1 Yaş temalı doğum günü kurabiyeleri
doğum günü kurabiyeleri, bir yaş kurabiye, şeker hamurundan bir yaş kurabiye örnekleri ile sizlerleyiz.

Doğum günü için yapılan hazırlıklar günümüz de çok estetik dekorasyon örnekleri ile birlikte temalı butik pasta, kurabiye ve süslemeler ile göz dolduruyor.

Daha önce sizler ile 1 yaş doğum günü için hazırlık örnekleri konumuzu paylaşmıştık. Şimdi ki konumuz da ise yine bir yaş için şeker hamurundan yapılan kurabiye örneklerini paylaşıyoruz.

Doğum günü için masa süslemeleri kız ve erkek bebekler için farklı konseptler halin de yapılıyor. Kız ve erkek bebekler için genellikle masal ve çizgi film kahramanları ilham alınarak partinin de konsepti ona göre hazırlanıyor.

Doğum günü masa süslemeleri için de yer alan kurabiyeler, pasta ve şekerlemeler ise çocuklar kadar yetişkinler tarafından da büyük ilgi görüyor.


1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg



Bir yaşına özel bir konsept hazırlayanlar için kız ve erkek bebeklere özel şeker hamurundan yapılan bir yaş kurabiyeleri çok ilgi görüyor. Hatta tamamen kişiye özel bir tasarım halin de düşünecek olursanız kurabiyelerin üzerine isim bile yazılabiliyor.

1 rakamının üzeri genellikle bebeklerin cinsiyetine göre pembe ve mavi tonlarından tercih edilse de dilerseniz farklı renkleri de tercih ederek oldukça renkli bir konsept elde edebilirsiniz.

Eğer kurabiyeleri özel sipariş ile bir butik pastacı yerine kendiniz yapmak isterseniz öncelikle evde şeker hamuru nasıl yapılır konumuza göz atarak şeker hamurunun yapılışı hakkın da bilgi edinebilirsiniz.

İstersin yaparsın tarafından yüklenen bir yaş kurabiye yapılışını içeren videoyu da izleyerek evde kurabiyenizi kendiniz yapabilirsiniz.


 
Geri
Üst