10 aylık evliyim acaba hamile miyim

hayhay17

Yeni Üye
Üye
10 aylık evliyim acaba hamile miyim
Kizlaar. Ben 10aylik evliyim. 2 aydir bebek dusunuyoruz. bu ay adetime 3 gun kala erken gebelik testi yaptm negatifti. Adetime bir gun kala tekrar teat yaptm bu seferki erken gebelik teati degildi ama yine negatifti. Su an adetim 3 gun gecikti. Ama testler negatif diye heveslenmek de istemiyorum. Bir de bu ay hep kasiklarim agridi. Normalde agrimazdi.
 
Erken gebelik testi dogru diyor herkes. bilemedm. Benim iki adet donemim arasinda ara ara kasik agrim oldu bu ay. Normalde olmazdi hic. Smdi bu agrilarin adet sancisi olup olmadigini anlayamiyorum. hamileysem de olablir mi bu agrilar
 
Mens döngüsü gebelik dışında da gecikebilir.Gebelik belirtilerini mens belirtilerinden ayırmak güç.Yerleşme olacağı zamanda kasıklarda ağrı olur,mense bir kaç gün kalada .Bu yüzden en sağlıklısı menste en az 3 günlük gecikme olursa test yapılmalıdır.Yarın hcg testi yapın net sonucu alırsınız.Mutlu haberlerinizi almayı diliyorum..
 
Ya anlamiyorum. Karnim sis ve hafif agriyo. Ama bu kdr gecikmezdi. Haftasonu da girdi eczaneden de almak istemiyorum test. Hamileysem de bu agrilar normal mi
 
Iyi gunler benimde bøle bi sorunum var,simdi ben gecen aylarda surekli mensim duzenli gelirdi fakat ocak gelmedi ve normalde 31 ocak en gec 3 subat gelmis olmaliydi ama gelmedi. Ben doktoruma 27 ocakta gittim hersey normal dedi hic bi sorun yok dedi. Sadece fazla akintim vardi bi fitil verdi ve ben onu dørt gun kullandim yani adet olcam tarihte. Bu adet gecikmesinin fitille bi alakasimi varmidir yoksa ben dørduncu fitil kullandiktan ertesi gun Esimle korunmasiz iliski yasadik ve cok az kanamam oldu. Simdi ara ara kasik agrim var ve gøguslerim cok acio hassas, surekli gaz var. Hamilemiyim sizce cunku normalde bu kadar duzensizlik asla olmazdi. ve midem sis normalde dumduz karnim olur surekli toaltimi etmem ragmen hafif gazli sislik var. Cevap verirseniz sevinirim. Benim gibi yasiyan varmi fitilin adi da neopateron forte sanirsam.
 
Geri
Üst