11 Haziran Burçlar

PaSikA

Yeni Üye
Üye
11 Haziran Burçlar
11 haziran burcu 11 haziran hangi burç burç hangi ne burcu
Koç
21 Mart - 19 Nisan
Başkalarının ilişkilerine karşı yapıcı yaklaşımlarınız bile bazen yanlış anlaşılmanıza yol açabiliyor. Dolayısıyla tüm iyi niyetinize rağmen yine de insanların kendi istediklerini yapmalarına şans vermek daha iyi olabilir.
Artık düzenli bir ilişkiye sahip olmaya gerçekten ihtiyaç hissettiğinizi bugün daha rahat kabul edebileceksiniz. Özgürlük ve bağlanmak arasındaki çatışmalarınız, sizi çok yıpratıyor.

Boğa
20 Nisan - 20 Mayıs
Eğer mesleki alandaki hedeflerinizde daha hızlı ilerlemek isteğiniz varsa, bu alanda inisiyatif almaktan da çekinmemelisiniz. Hayatınızın bu alanı hiç ummadığınız kadar parlak ve tatminkar olabilir aslında.
Sevdiğiniz insanın toplumsal alanda daha aktif olmasıyla beraber, sizin yaşantınızda da hareketlenme başlayacaktır. Ona uyum sağlamanız yararınıza olur.

İkizler
21 Mayıs - 21 Haziran
Çok yüksek bir zihinsel kapasite ile başlayacağınız günde, öğle vaktiyle akşamüstü arasında girişimlerinizin hiç birinden cevap alamamak, sıkılmanıza neden olabilir. Ancak akşam saatleriyle birlikte bu durum düzelecek ve her şey rayına oturacak.
Bu gece sevdiğiniz insanın ailesinden bazı insanlarla biraraya gelmeniz söz konusu. Size karşı kırıcı olabilirler, ama siz sakın tavrınızı değiştirmeyin.

Yengeç
22 Haziran - 22 Temmuz
Bazen hissettikleriniz sizi bile şaşırtıyor. Ruhunuzun derinliklerinden çıkan negatif duygular, huzurunuzun kaçmasına ve kendinizi rahatsız hissetmenize neden olabilir. Ama hissedilen her duygunun insani olduğunu ve ne kadar negatif olursa olsun, size ait olduğunu unutmamalısınız.
Beraberliğinizde hissettiğiniz tutku eksikliği, zaman zaman ilişkinizin yavaşlamasına, sizin de motivasyonunuzu kaybetmenize neden olabilir. Birlikteliğinizi gözden çıkarmak istemiyorsanız, bir şeyler yapmalısınız.

Aslan
23 Temmuz - 22 Ağustos
Oldukça hareketli bir gün sizi beklemekte. Gün içinde zaman zaman gerilebilir ve bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Ama yapılacak şey dayanmaya çalışmak.
Sevdiğiniz insanla beraber olmanın keyfini sonuna kadar çıkarabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi tamamıyla onun yaptığı programa bırakmalısınız.

Başak
23 Ağustos - 22 Eylül
Sevdiğiniz insanlara duygularınızı ve düşüncelerinizi ifade etmek için, bugün onları şaşırtacak yöntemler seçebilirsiniz. Enerji seviyeniz çok yüksek olduğu için, mücadeleye ve üretken olmaya gayet yatkınsınız.
İlişkinizde o kadar ince detaylara takılıyorsunuz ki, bu bütünü görmenizi engelliyor. Aslında sizin sorun olarak nitelendirdiğiniz şeylerin hiç birisi başkaları için konu bile değil.

Terazi
23 Eylül - 22 Ekim
Erken saatlerde yapacağınız bir görüşme çok olumlu geçecek. Beklentilerinizin karşılanabilir olduğunu görmek sizi çok sevindirecek. Ama sakın her şeyin son halini aldığını ve neticeye ulaştığını düşünmeyin. Daha yapmanız gerekenler var.
Hala flört etmekten yorulmadınız. Düzenli bir ilişkinin getireceği, olumlulukları ne görmek, ne de kabul etmek istemiyorsunuz.

Akrep
23 Ekim - 21 Kasım
Bir kaç gündür devam eden gergin ruh halinden sıyrılmak için, önünüze pek çok fırsat çıkacak bugün. Sevdiğiniz insanlarla birlikte olabilir, sadece eğlenmek için bir şeyler yapabilirsiniz.
İlişkileri çok ciddiye alıyorsunuz. Biraz daha az önem vermeniz, sevmediğiniz anlamına gelmez ki.

Yay
22 Kasım - 21 Aralık
Konuşmalarınızda seçtiğiniz doğru sözcükler, mesajlarınızın etkili bir biçimde karşınızdakine ulaşmasında son derece olumlu bir etkiye sahip. Dolayısıyla bu şekilde devam etmeniz, insan ilişkilerinde büyük başarı elde etmenize yardımcı olacaktır.
Birlikte olduğunuz kişinin, yakın çevresinden dostlarıyla beraber olabilirsiniz. Size olan davranış biçimleri sizi çok mutlu edecek.

Oğlak
22 Aralık - 19 Ocak
Maddi konularda kimi zaman gereğinden fazla endişelisiniz. Bu durum hayatınızdaki diğer yanları olumsuz ele almanıza ve kararlarınızda kötümser bir eğilimle hareket etmenize neden oluyor.
Beraber olduğunuz insanın kimi zaman kıskançlık krizlerine girmesini bu kadar büyütmeyin. Aslında o da size yeterince güveniyor ama kendini kontrol etmekte zorlanıyor.

Kova
20 Ocak - 18 Şubat
Çok hassas, duygusal ve hatta kırılgan bir gün geçirebilirsiniz. Herkesin dertleri, problemleri olabilir. Tek fark var, siz hükümdarlığınızı kaybetmemek ve zayıf olarak tanınmamak için kimseyle hiç bir şeyi paylaşmıyorsunuz.
Duygusal alanda kendinizi ifade etmeye, paylaşmaya ve içinizi dökmeye ihtiyacınız var. Sevgiliniz bunun için iyi bir alternatif olabilir.

Balık
19 Şubat - 20 Mart
Dingin, huzurlu ve dış dünyadan hafifçe uzaklaşmaya yatkın olduğunuz bir gündesiniz. Buna rağmen, uzun süredir sizden gizlenen bir konuyu öğrenebilir ve rahatsızlık hissedebilirsiniz. Ancak bu gizliliğin sizin iyiliğiniz için yapılmış olduğunu bilmelisiniz.
Sevdiğiniz insanın günlük yaşamındaki sıkışıklık yüzünden bugün onunla biraraya gelememe olasılığınız çok yüksek. Sakın sizi ihmal ettiğini düşünmeyin.
 
ikizler

ben ikizler burcuyum ama herkez bana2 yüzlü diyor bu doğrumu yani ikezler olan kişiler iki yüzlümü?bunu çok merak ediyorum..
 
ben ikizler burcuyum ama herkez bana2 yüzlü diyor bu doğrumu yani ikezler olan kişiler iki yüzlümü?bunu çok merak ediyorum..

İkizler; iki yüzlü demek değildir. Sadece çok değişken ve ani kararlar verebilen, hızlı yaşamayı seven ve değişiklik yaparak cesaret gösteren özelliklere sahip kişilerdir.

İkizler burcuna sahip kadın - erkek herkes, iki yüzlülüğün aksine dost canlısı, sempatik ve zarif hareketlere sahip kişilerdir.

Umarım bu kadarı sizin merakınızı gidermeye yetmiştir. :)

Sevgilerimle...

RüYaM
 
Geri
Üst